C´est la mode, la Aenigma

Jag kan bara efter mycket och långt funderande och slutgiltigen konstaterande säga att jag älskar sommarens mode. Det finns liksom plats för allt. Varje människa borde kunna hitta en detalj, nisch eller del som de tycker om det modet och de rådande trenderna.
Ibland gör FaceHunter mig besviken, ibland nöjd och då oh då alldeles överväldigad.
De senaste veckornas foton gör mig precis så överväldigad. Han har snappat upp så otroligt många vackra människor med stilar och plagg som får mig att klistra fast ögonen vid laptopens skärm.

Allt det där som jag älskar med sommarens mode har Mr. faceHunter skickligt fångat;
De oliak tidsepokerna som stilfullt vävs samman, det eleganta och svala, det etniska och vackert folkloristiska, det som är antingen lite, lite för mycket gällande allt eller precis lagom nedtonat, färgmönstren och mönstren.
I dessa varma månader vill jag alternera mellan att sticka ut genom att ha skarpa neonnaglar och detlajer som en sidenturban eller stilrent sticka ut genom att vara sober och klassisk utan att vara som alla andra.
Den fina ljusa turbanen med nedsläppt "svans" är ett måste för dagar på stranden och tillsammans med de höga shortsen och söta tishan är det lätt men så fint.
Jag har kommit över min skräck för paljetter. Därmed är miniklänningen på bilden helt fantastisk och i kombination med silver herrskorna pricken över ett gigantiskt i!
Hela våren har jag tjatat, nej nej nej till alla slags metallicbeklädnad på benen och i större plagg. Det håller jag fast vid. Men hennes söta flört till det asiatiska, ja ja ja.
Svart & vitt, alltid oslagbar kombination men för dennes skull kan det ju ändå bli mainstream och lite trist. Denna flicka gör det fantastiskt vackert med accessoarer i skarpt vitt á la Chanel och med fint nät över ögonen.
Jag tyckte tills för ett tag sedan att jumpsuits var för bebisar. Det tycker jag inte kängre. Ge mig en sparkdräkt som denna och jag skulle jollra av lycka.
Elegant och oerhört sofistikerat men ack så sexigt utan att bli det minsta vulgo. Så. Himmla. Vackert.
Svart och guld i kombination är en starkt svaghet hos mig. Hade hon skippat de korta strumpisarna hade det varit råcoolt. Det är dock fortfarande råcoolt, hur kan det inte vara det med Burberrys asfräcka guldbasker? 
Jag stirrade på bilden i en minut innan jag gjorde någonting. Snacka om att jag diggar hennes stil. Lager på lager, blandat, mixat och matchat. I vanliga fall borde färgkordinatoorn i mig säga stopp och påpeka att allt är hipp som happ, men jag kan inte rå för det; I like it!
Audrey Hepburn goes 2007. Stilfullt, snyggt, vackert och extremt elegant.

I sommar älskar, älskar, älskar jag klänningar med vidd och volym som inte avslöjar för mycket former men som ändå har en fin ringning som ger kroppen karaktär och skärpa. Denna sidenskapelse vill jag ha. NU.

Kommentarer
Postat av: Ida Annie

haha, fika blir bättre! ^^ Tycker att du lägger till mig på msn så kan vi prata och ploanerixa in en dag :D
[email protected]!

Postat av: Anna

Fina bilder!

2007-06-12 @ 21:10:39
URL: http://missanna.blogg.se
Postat av: Maria

Oh så snyggt, 2:a, 6:e och 8:e outfiten är mina favoriter :) Är inte säker på om jag har frågat, men fick du det där presentkortet från zylber? Är lite shoppingsugen just nu, men har bara 21 kr kvar i presentkort ^^

2007-06-13 @ 10:36:59
URL: http://www.shoppoholic.blogg.se
Postat av: Fashionable Gossip

du e snygg!!! Love, när skall du ringa mig?? ;) Se så, vi måste planera vår festival... mohahaha! ;)

2007-06-13 @ 14:12:13
URL: http://fashionablegossip.webblogg.se/
Postat av: Johanna

Visst är det konstigt vad ens smak för mode ändras? Jag fullkomligt hatade paljetter förut, nu skulle jag absolut kunna tänka mig en svart paljettklänning!

2007-06-13 @ 15:18:10
URL: http://joh.webblogg.se
Postat av: HillieBillie

Looooooooooooost. Just shoot me. Put an end to my suffering. Vilken fruktansvärt enerverande säsongsavslutning. På tal om ingenting. ;) Just had to say it.

2007-06-14 @ 15:10:42
URL: http://hilliebillie.blogg.se/
Postat av: Linn

gillar den svarta tubklänningen!

2007-06-14 @ 17:32:54
URL: http://linnruby.blogg.se
Postat av: Mathilda

Gosh vad läckert! ;)

2007-06-14 @ 20:24:17
URL: http://thecity.blogg.se
Postat av: Frida

Alla kläderna passar till fester och så :)

2007-06-15 @ 21:27:22
URL: http://www.finskorpor.blogg.se
Postat av: frida

grymt snygga bilder! du har bra smak du!

2007-06-17 @ 13:20:08
URL: http://fridasvenssonhedblom.blogg.se
Postat av: Julia

jag saknar kajsas inlägg :/
hoppas du har det kalas!
kram

2007-06-18 @ 16:51:46
Postat av: Sassy

Wow! Hur mycket fin inspiration som helst!!

2007-06-23 @ 16:17:47
URL: http://eurotrash.blogg.se/
Postat av: top Chic.

MM, coola bilder. Bra, att du står på dig. Jag tänker själv ganska mycket vad de gäller religiösa symboler och trendighetsfaktor. Jesus-sandaler..kors..turbaner..haha, burkan kommer härnäst? . Hur vi kanske missbrukar religioners ägodelar. Varför skulle man inte få göra det..Jag går fram o tillbaka..blablabla Jag har t ex ett kort på min t-shirt, som jag vill klista ett plåster över.

2007-07-02 @ 14:48:15
URL: http://topchic.blogg.se
Postat av: Gjermundfelicia

Good site! Good anti-spam protection of guestbook! Keep it up!

2009-06-01 @ 09:51:12
URL: http://gjermundfelicia.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback