Hej, får jag bo i din väska?

Av många anledningar måste jag snart åka till Göteborg igen. För att få slå lite på min bror, krama lite på Emma (o tillsammans med henne slå på min bror), gå på Monki, strosa runt i staden, träffa sötaste FashionableGossip och hennes bays och diskutera med denna angående Way out West. För vi ska på Wow. Ska!
Jag är inte människan som åker på festival. Mina, såkallade, vänner skrattar alltid alldeles för länge när jag pratar om att jag vill på typ Roskilde i svaga ögonblick eftersom jag vill se The Killers. Bara för att jag hatar smuts, lera, äckliga människor, tält, baja major, kräks, ölburkar, trängsel, massa människor på samma plats, bo i tält och regn.
Alltså allt som är festival.
Men om jag inte haft boende  Göteborg under Way out Wests två dagars festival så hade jag kunnat bo i flickan på bildens väska. Herregud, jag kan bo där i flera dagar. Igelkottsleep style.

Bill Carson bow tie large viewASOS Luxe Satin Tie Jewelled Sandal
När jag som mest trodde att jag kommit över min fäblesse för rosetter, och då speciellt i siden/satin, så slår det tillbaka med full kraft igen. Den mer feminina varianten av Killers sångarens halsrosett hittades för länge sedan på net-a-porter.com och gör mig alldeles glad. Och den makalöst fina sandalen från asos.com med liten klack och sagolika satinrosetten runt ankeln gör mig yr. Dessutom har jag hittat en ny second hand affär i Ängelholm som ser lovande ut. Måste.shoppa.nu. . .

Dagens skörd av intressanta plagg och accessoarer från jobbet på apoteket i Båstad är lite lugnare än gårdagen. Dock har jag insett att all that rich people antingen gärna kör på diskret lyx sådär lite á la seglarstuk och då gärna i mjuka pasteller, svart och vitt, linne, randigt och märken som Chanel, Gant, Gucci osv. Eller så kör de fullt ut på galet svulstigt italienskt stil med Versace glam från top till tå, massa guld och silver, strass, Marc Jacobs mer tokiga väskor, Donatella hår och gigantiska solglasögon som går i svart/brunt/sköldpadda och kontrasterar mot de färgglada kläderna. Men mycket fint från Chanel har skådats idag.Och Burberry vintage och möjligen Botkier.
Klicka för att stänga bilden
image104
Some pics från studenten. igen. Men när man saknar sina vänner, speciellt efter att ha pratat med den typ dödssjuka Hannan med hemmadialekten då man bara umgås med skånska pojkar, så blev jag lite ohhh.
Mich und Amanda. Und mich und Amanda igen. Japp, jag är skidtalang kiddot i röd overall.

Kommentarer
Postat av: C

Rosetter är underbart! :D

Postat av: C

Rosetter är underbart! :D

2007-06-19 @ 21:31:43
URL: http://carriee.blogg.se
Postat av: sanne

oooh, festivaler som är bland det underbaraste som finns :D

2007-06-19 @ 22:59:03
URL: http://sanneandstuff.webblogg.se
Postat av: HillieBillie

I'm still here. :) Går det bra på körskolan då? Har du typ körkortet som i en liten ask nu? Hehe.

2007-06-19 @ 23:06:36
URL: http://hilliebillie.blogg.se/
Postat av: Linn

härliga bilder!

2007-06-20 @ 09:47:30
URL: http://linnruby.blogg.se
Postat av: Fashionable Gossip

Hjärtat, nu ser du till att komma hit. WOW måste måste planeras in i varje detalj. Skall gå coh 2hand-shoppa idag med pojken. Skall även ta min lilla bays ut för sin första rundtur. I need you nowwwwwwww...fifan, jag tar och ringer dig idag. Pallar.Inte.Mer

2007-06-20 @ 10:40:03
URL: http://fashionablegossip.webblogg.se/
Postat av: amanda

Jag saknar dig min lille skidknoddstjärna! haha
jag älskar den biulden på dig!
Hur går de med allt, körkortet? på G eller? Jag saknar dig. PUSS

2007-06-20 @ 17:05:33
URL: http://snowboarding.blogg.se
Postat av: Jelena

Hennes väska är hur cool som helst, gillar den verkligen! Körde förbi Båstad idag, borde vinkat, hihi.

2007-06-20 @ 20:06:28
URL: http://styleiseternal.blogg.se
Postat av: Angelicas Closet

Oj vilken oversize väska.
:)

2007-06-24 @ 19:20:17
URL: http://angelicca.blogg.se
Postat av: Mariussara

Looks good! Many thanks, Thanks much!

2008-09-22 @ 09:01:33
URL: http://mariussara.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback