Lackat och klart

Lite typiskt mig att när en trend har kommit och den värsta stormen blossat över så blir jag plötsligt supersugen på att utöka min garderob med mer än bara de enstaka detaljer jag har. Som i detta fallet då lackbeståndet hos mig varit begränsat till ett smalt, svart skärp och annat smått. Sen jag kikade in den glossiga väskan från Lindex har suget efter en lackväska varit stort. Och därefter växt.
Patent leather clutch large viewThin patent B belt large view
Den antagligen läckraste väskan för säsongen enligt mig är nog Giles Deacons lackclutch med stora nitar för Burberry som jag ritade för första gången tidigt i våras. Fendis B-belt i fin, mörk dimblå ton är riktigt snyggt med de kontrasterande sömmarna.

Cotton sundress large viewBi-color satin platforms large view
Och med så snygga accessoarer skulle det passa fint med en kleinblå klänning från MiuMiu och ett par matchande skor i satin med färgad tå från detsamma märke.
(Och när jag ändå var inne på Burberry, och min våldsamma förkärlek för märket, så hittade jag denna illustrationen från i våras. Den enda metalicväskan jag skulle kunna tänka mig i sommar!)

Och extravaganta märkeskavalkaden på jobbet på apoteket i Båstad går vidare. Igår spottades en stor mängd väskor från Prada i både större och mindre storlekar och utformningar. Mycket fin canvas i kombination med ljust eller vitt läder och repdetaljer. Idag var det en hel del vanliga Longchamps och de typiska röd/gröna och monogramförsedda Gucci. Dagens höjdpunkt var den från säsongen kommna från Gucci helt i mörkt cognacsfärgat läder och monogrammen "intryckta/graverade". Var tvungen att berömma, så fin var den!

Kommentarer
Postat av: Cornelia

Då måste du absolut prova lemoncurd då! ;D SUPERGOD!
Klänningen och skorna va ju to die for! Jag är helt såld på kleinblått för tillfället!
Ha en bra kväll! :D

Postat av: Fashionable Gossip

Din fjomp! Gissa vad? Jag och min man skall gå och kolla på Pablo Francisco i september! Bäst för dig att du vet vem dte är! Haha! Imon köper jag en av våra 2 WOW-biljetter!!! Wieeeeeee...

2007-06-26 @ 22:16:46
URL: http://fashionablegossip.webblogg.se/
Postat av: Johanna

Den väskan hade jag inte direkt tackat nej till!

2007-06-27 @ 01:08:54
URL: http://joh.webblogg.se
Postat av: matilde

nitar är snyggt!

2007-06-27 @ 16:40:58
URL: http://nakenchock.webblogg.se
Postat av: Jelena

Ja, tack! Miu Miu klänningen hade jag absolut inte tackat nej till!

2007-06-28 @ 15:13:57
URL: http://styleiseternal.blogg.se
Postat av: Linnea

Jag vill ha något i lack i höst. Till stickat blir det en cool mix.

2007-06-30 @ 18:47:26
URL: http://linneasliv.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback