Catwalkens vackraste

Har under många år läst svenska Elle då jag tycker att den innheåller det jag verkligen vill läsa om. Mode från såväl Sverige till de stora modehusen runt om i världen med en bra blandning på nytt och gammalt, uåterupplivat & hypes såväl som resor till annorlunda platser på vår jord och bra artiklar. Svenska Elle har kanske inte världens mesta edge och petar en inte i ögonen som Dolce & Gabbanas livsfarliga nitförsedda skor. Men om man jämför med Cosmopolitan och Glamour som jag personligen mest tycker består av "hur du får hans uppmärksamhet"- förslag och glossiga läppglansreklamer, då är Elle iaf som Burberry Prorsums lite mjukare nitförsedda klänningar. Lagom kantigt och spännande för landet lagom.

Nyaste nummret bjöd på en trend bibel som jag längtat efter länge. För trots att de föregående säsongerna varit väldigt bra och haft trender som jag rådiggat så har inte bilderna gett mig inspiration. Med en annorlunda layout och lite förnyad vinkling så tycker till och med jag att Lanvins plastklackar och Christopher Kanes neonklänningar är ganska coola. Och det bjöd på några riktiga kärleksögonblick. Sofia har kärat ned sig i
Frans från Prada, turbanerna är både älskade och hatade men de får iaf starka reaktioner, Chanels silverlack gör modebloggande flickor tokiga och och det är absolut inte bara jag som älskar Guccis underbara folkloristiska kollektion.
Men.
I år fångade Antonio Marras och Bottega Veneta min inte alltid så flick-aktiga själv med pudriga nyanser av rosa, grått, gult och grönt blandat med vitt i luftiga tyger med broderier och vackra detaljer. Kärlek är bara förnamnet.
Jag trodde att jag skulle vilja spendera sommaren i Gucciskarpa skapelser men nu letar jag bara efter champagnefärgade klänningar med volym, kimonoinspirerat och Tomas Maiers gråa lyxiga moln att glida runt i.  

Antonia Marras sammetsjacka i puffig modell med royalistiska brokadbroderi.

Helt klart en av de vackraste klänningarna från hela vår/sommarkollektionerna.

Kommentarer
Postat av: Britta

Åh, vilken underbar klänning! Helt ljuvlig med all vidd i kjolen..

Postat av: Elizabet

lovley!:D

2007-03-08 @ 11:01:13
URL: http://Elizabet.blogg.se
Postat av: Karin

högst upp, är bannern, ja:) hur vill du göra där, ändra den eller?

2007-03-08 @ 11:54:20
URL: http://karinolofsson.blogg.se
Postat av: aenigma

Karin; Okej, jag var inte säker på vad det hette.
Jag vill nämligen ha några av mina illustrationer där uppe på något snyggt sätt! Du har ju fina bilder som du tagit och jag skulle vilja ha något liknande fast liksom som en vit remsa med några av mina modeillustrationer på. Förstår du? (Jag är kass på att förklara) Jag skulle nämligen få hjälp emn en människan... beter sig lite wacko just nu! Vore supergulligt av dig om du kunde hjälpa mig. Jag kan ju rita någonting till dig om du vill. Haha :)

2007-03-08 @ 12:59:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback