Läckra metaller

Som jag skrivit och ritat om innan så diggade jag verkligen senaste nummret av Elle med de fina och inspirerande bilderna på hur man bär tunikan. Gillar detta plagg som går att använda på så många olika sätt och på något vis alltid är snyggt. Nog för att jag är hyffsat less redan på metallicfärgade leggings och alla silversaker som ofta bara känns billiga och bleka vid sidan av guld men på accessoarer måste jag erkänna att det kan vara riktigt coolt.
Mitt silverköp för våren blir ett par glittrande silversneakers som jag spanat in sedan i julas. 
Lagom bling, lagom glammiga, lagom mycket trendiga.
Men som sagt. Ritade en tolkning med tillagda accessoarer till en av bilderna från Elle. Härlig röd sidenklänning/tunika i superkort modell, Twiggy & 60´s, med ganska platta futuristiska Guccisandaler, om jag inte missminner mig?, och en riktigt cool stjärnformad väska. Till det ett par kantiga solglasögon och ett grymt glossigt lack. 
1

Kommentarer
Postat av: julia

vilken helt tuff bild!! :D den var skit snygg vekrligen!
en fråga! tkr du det bara är smal tjejor som passar i korta kjolar lr kan människor med lite "tjockare" lår använda den med!?

2007-03-07 @ 15:55:29
Postat av: aenigma

Julia; Tacktack! :)
Nejnejnej! Det där huvruvida vilka människor som kan bära vilka plagg tycker jag är en fråga som bara kan ställas ärlig till en själv. Trivs man i ett plagg så ska man bära det helt enkelt. :D
Korta kjolar är en riktig stor trend i vår/sommar och kommeratt finnas i alla utföranden. Känner man att man vill dölja lite så tar man en längre kortkjol så att säga. Jag har skidåkarben t.ex och inte alls några Kate Moss pinnar men jag bär kjolar som är ganska korta ändå. Man kan försöka kolla vilken längd som är mest smickrande för ens figur och sedan köra på det! Så nej, korta kjolar kan alla ha, faktum är att det är finast på flickor som inte ser ut som pinnar då de ofta sitter lite bättre då! :)

2007-03-07 @ 17:42:56
Postat av: julia

okej! i like you! du kommer med dunder bra svar och det e suveränt. frågan syftade jag mest på mig själv eftersom jag då e väldigt kort och smal enligt alla andra men lite tjock enligt mig. inte har jag kate moss ben iaf!!
men ska försöka hitta nått som passar mig!
kepp on!

2007-03-07 @ 17:57:16
Postat av: aenigma

Julia; Haha, vad bra! Ens själbild är ofta ganska förvrängd av att man ser sig sjlv i spegeln varje dag och därmed egentligen bara ser det som man inte gillar. Jag är också ganska kort och har inte några pinnben men det gör ju inte att benen är tjocka för det. Man ska vara stolt över sin kropp och de muskler man har. jag resonerar att hellre ha kraftigare ben/armar osv med muskler så att jag har styrka hellre än en tunn kropp utan muskler att kunna ta i med.
Du är du, var nöjd och glad med det. Jag skulle leta efter en jeanskjol eller en lite vidare, klockad skolflicks-aktig kjol. Ungefär till mitten av låret så kapas den grövsta biten enkelt bort och benen förlängs och ser slanka ut!
Men var nöjd med den du är, att ha Kate Moss ben gör inte en gladare, tro mig.

2007-03-07 @ 18:10:04
Postat av: julia

du e ju bäst! ska som sagt förzöka leta efter nån snygg kjol, för i vår/sommar ska julia bli en kjol/klännings tjej!haha.
håller med om att man hellre har lite muskler ään tunn kropp!!
tack för uppigande svar som gjorde mig på rysligt bra humör!

2007-03-07 @ 18:28:20
Postat av: matilda

ÅH vilken underbar bild!!! tänk om man kunde rita som dej!!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback