"Verkligheten är bättre än röda mattan"

Faktiskt citerat mig själv. För hur inspirerande det än är med kändisarna som går mattan fram just nu i Cannes med underbara klänningar så är ju just de plaggen ofta så out of reach för oss. Då är det roligare, mer underhållande, intressantare och lättare att kolla på modet direkt från gatan. Eller festen.

Och jag lär ju inte vara ensam om att spara bilder som är lite specielle och extra inspirationsgivande i bloggsfären heller? Denna är nog från Cobrasnake och är ju helt underbar. Dans i en soffa!
FaceHunter har inte haft så mycket som gjort mig exalterad på sista tiden men dessa två skönheter får mig att tänka på porlsinsdockor. Gult på båda bilderna och härliga kombinationer av plagg i kontrastrika lager på lager effekter. I like! Flickan till v. har ju dessutom underbart hår och hon till h. har superfin make.
101803-699
Plaggen är inte det som är i fokus här men bilden visar ju sådan glädje! Dock blev jag väldigt sugen på en kleinblå klänning i satin när jag hittade denna. Sjukt skön bild.
 

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Lärare alltså... ett släkte för sig! Jag brukar dock inte morra till dem, kanske borde göra det nu då betygen nästan är satta! :P
Jag tycker definitivt att det är mycket mer inspirerande med bloggar och streetstylesidor än att titta på kändismode. Dels gillar jag inte hur amerikanska kändisar klär sig och dels har säkert de flesta kändisar stylister. En vanlig människa som kan sätta ihop en snygg outfit utan stylist är mycket mer inspirerande för mig!

Postat av: Mathilda

Jag gillar den kleinblå klänningen ;)

2007-05-22 @ 19:48:08
URL: http://thecity.blogg.se
Postat av: linnea

"Och att höja sin statistik genom sånt där, lite flashande av det ena och andra, osmakligheter och patetiska saker, det tycker jag bara är löjligt. Snacka om att man har något slags undertryckt storhetsvansinne eller är lite för publicitet/uppmärksamhetskåt. Stackars barn, men föräldrar som inte lär dem vad som är moraliskt rätt..."
Kära du. Kära kloka, lärda, vuxna du. För det måste du ju vara som skriver en sån här kommentar om bla mig?! Jag höjde inte min statistik. Det gjorde läsarna som klickade på mig via tjejerna som länkade mig. Jag bloggade på i samma takt jag gjort i snart 2 år. Jag sa precis vad jag tyckte, som jag alltid gjort i min blogg. Att folk råkade gilla det skyller jag på mitt MVG i eget tänkande och MORAL!!!! Och bara för att du har lite läsare - skyll inte det på oss, det är inte vårt fel att tusentals människor väljer att besöka våra sidor, länka vidare. Det är inte mitt fel att 100-tals personer väljer att kommentera min blogg. Stackars dig, som inte har fått lära dig att man inte ska snacka sådär om människor, kalla dem patetiska, osmakliga och löjliga. Ska man inte behandla andra som man själv vill bli behandlad? Det är snarare du som är utan moral när det gäller detta. Jag blir sjukt ledsen på såna som dig.

2007-05-22 @ 20:50:17
URL: http://pingulicious.blogg.se
Postat av: anna

nejnej, jag tog det inte som kritik så och jag tackar fö berömmet!
Jag har bara under ett år nu ofta debatterat och så där i skolan om att konst/teckning o så är äkta så länge man själv gör den oavsett hjälpmedel..Och jag tror att du har kapaciteten att lära dig använda photoshop som verktyg om du vill göra det..du har ju intresset,
Men som du skrev - det är ju kul att vi alla har olika stil =)
Jag tror säkert jag kan öva upp mitt tecknande för hand mer om jag vill med..men nu har jag hittat ett uttryck som passar mig =)
..och jag tycker det är kul att diskuetra bild o så =)
kram!

2007-05-22 @ 21:20:13
URL: http://pyttis.blogg.se
Postat av: Linn

svar: tyvärr blir det inte twiggy men kolla bloggen senare ikväll för resultat:)

2007-05-23 @ 07:44:56
URL: http://linnruby.blogg.se
Postat av: carro

Okej vad trist att du inte kan ha armband utan att dom trillar av! :)

2007-05-23 @ 08:09:55
URL: http://lovelyc.blogg.se
Postat av: Sweetheart

Dansen i soffan är grym! Och den sista med, vilken fart i den bilden :)

2007-05-23 @ 12:05:26
URL: http://graceful.blogg.se
Postat av: Linnea

Jag älskar cobrasnakes bilder, för folket ser så levande ut där!

2007-05-23 @ 20:06:33
URL: http://linneasliv.webblogg.se
Postat av: Evangelinelillylost

Interesting site. Worth the visit!

2009-12-15 @ 10:02:34
URL: http://evangelinelillylost.blog.ca

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback