Unsealed truth

Har blivit utmanad ungefär 10 gånger nu med det här att man ska skriva 8 sanningar om sig själv. Så nu när jag blev det en elfte gång, av Bohemicararingen, så ska jag väl kunna ta itu med det? Jag älskar ju listor!
Bara det att jag är rädd att erkänna vilket freak jag egentligen är. Wiii

1. Två av de äckligaste sakerna jag vet är harkrankar och människor i djurkostymer. Harkrankar vill jag inte ens prata om för så äckliga är de. Däremot är människor i djurkostymer något diaboliskt hemskt som inte borde få existera. Jag har aldrig sprungit så fort som när vi var på Disneyland på resan med skolan till Paris och en gigantisk Disneyparad fyllde hela stället. Fy fan. Det har gett mig men för livet. Och jag var ändå 16 år då...

2. Inte nog med att jag är sjuuuukt dramatisk! (kolla bara in bilden nedan)Jag har också kanske världens mest tydliga kroppsspråk och ansiktsuttryck som liksom understryker alla mina små infall av dramatisering och scentillställning något helt ofantligt. Dramaqueen deluxe, det är jag.

3. Jag biter hejdlöst mycket på mina naglar och fingertoppar. Jag vet precis hur äckligt och dumt det är men så fort jag bli nervös eller det händer något så gnager jag frenetisk på mina stackars fingrar tills jag inte kan ta i saker eller jag blöder om dem.

4. Har jag kläder som inte matchar känner jag mig inte bekväm. Det är en fix idé hos mig att saker och ting måste stämma överens färgmässigt. Gör det inte det så kan en hel dag bli fel.

5. Jag har sjukligt svårt att erkänna att jag har fel. Och om det inte vore nog så är jag dessutom en kass förlorare och blir asförbannad om man gör det minsta narr över min förlust. Det i kombination  resulterar ofta i väldans hetsiga bråk och diskussioner när jag är med.

6. Listan på saker jag inte äter är betydligt längre än saker jag faktiskt äter. Jag är otroligt petig med mat och har sedan jag varit bebis matvägrat i många omgångar för att jag inte tycker om vissa saker. Driver mina föräldrar till vansinne hyffsat ofta med detta. Dock så äter jag mer än gärna saker jag tycker om i princip hela tiden. Som potatis. Och fetaost. Avokado och kikärtor. Dessutom är jag ständigt uttorkad för att jag sällan känner törst och alltså glömmer bort att dricka.

7. Jag har ovanan att jag måste testa saker fast jag vet att det antagligen inte kommersluta så bra. I mina vilda ungdomsdagar rejsade jag omkring på min favoritponny som var en tokig före detta cirkushäst. Helst utan sadel. På dagis hoppade jag ned från en båt med huvudet rakt på en sten. Tre gånger. Tre dagar i rad.
Under en naturkunskaplektion skulle jag bara se om man kunde klämma ihop en häftslagare med fingrarna under, vilket resulterade i att jag häftade ihop två fingrar. Och listan fortsätter...

8. Inte många kan ju ha undgått vilket humör jag har och att jag är arg väldigt väldigt ofta. Men lika intensivt som jag kan vara arg, lika intensivt älskar jag det/de som verkligen betyder något för mig. Så bakom allt tjurande, ilska, irritation och förbannade stunder så är jag väldigt glad, omtänksam och otroligt mån om de mina som jag tycker om. Jag har lätt för att säga att jag tycker om människor, tom älskar dem, om jag gör det.
1
Ett utmärkt exempel på den högst överdrivande och dramatiserande sidan av mig. Igår tog jag en spruta. Det var tvunget att förevigas och visas för min bror tre gånger. Så att han verkligen förstod vad jag varit med om.
Plåstret som man nästan ser döljer alltså det gigantiska hål som numera blottlagt benen i armen från sprutan. Typ.

Jag utmanar; Rana, Fröken Fridén, Ragnhild/Elin, HjärtaHanna, Smartasmia, Victoria, Jelena och Nanó.
Antar ni inte så kommer det att bli en sammanslagning av punkt 5 och 8, alltså missnöje och ilska.:)

Kommentarer
Postat av: Sassy

Haha, överdramatisernade människor är roligare att ha att göra med!

Postat av: gallon.blogg.se

söt kjol.

2007-11-22 @ 15:52:08
URL: http://gallon.blogg.se
Postat av: Tobias

Svar: nice, mysigt med tofflor :D

2007-11-22 @ 15:54:27
URL: http://grymtroligperson.blogg.se
Postat av: hanna

Haha jag har också en hel del saker bara jag gör, får väl skiriva en lista, då jag är utmanad! :D Kramisar

2007-11-22 @ 16:05:17
URL: http://hjartahanna.webblogg.se
Postat av: juliaJulia

haha, älskar och läsa listor! Oh vad mysigt och vara i åre! :)
Låter jätte trelivgt verkligen!
ha en kalas kväll!
kramar

2007-11-22 @ 16:10:03
URL: http://minileaf.blogg.se
Postat av: Smartasmia

Bästaste Kajsa´n: jag kan vara lite seg vad gäller utmaningar, men för sjuttsingen - klart jag ställer upp när Kajsa kallar:-) Kan ta ngn dag eller så, men jag hojtar till när jag är klar. Vilka coola små sanningar om vår hjältinna där! Fascinerande läsning:-) Jag kan inte säga att jag är speciellt förvånad, men så är jag ju en hyfsat bra människokännare för det mesta;-) Yougogirl!

2007-11-22 @ 16:18:05
URL: http://monokel.blogspot.com
Postat av: anna

bästa lista ju! satte lite skräck i mig dessutom, haha! :D

2007-11-22 @ 16:26:19
URL: http://hippodrom.blogg.se
Postat av: alexandra

jag biter på mina knogar när jag blir nervöst, har fått inflammationer flera gånger haha :P

2007-11-22 @ 16:33:11
URL: http://dependence.blogg.se
Postat av: EmmahSusanna

Det var faktiskt likt din kjol! :) Lägger upp en bild så fort jag får tid =D Kramis

2007-11-22 @ 16:55:04
URL: http://emmahsusanna.tjejsajten.se
Postat av: Disa

hahah ja, dööö guullig ju :D kul att läsa listan ;D Puss&Kram

2007-11-22 @ 16:58:06
URL: http://bizuuu.blogg.se
Postat av: Amanda

Jo så tänkte jag med! Fast om du ser, varför håller hon bak händerna så länga, och VARFÖR ens håller hon dom så där! Sen när hon her fram så "snortar" hon som direkt, sen så slutar hon sjunga och drar sig i tröjan och ser hel konstig ut! /Kram A

2007-11-22 @ 17:24:24
URL: http://girlyliicious.blogg.se
Postat av: Emelie

Hihi hatar sprutor jag med. Fick ta sex blodprov på samma gång när de knasiga doktorerna
trodde att jag hade diabetes. Hmpf

2007-11-22 @ 17:39:53
URL: http://emelieortegrens.blogg.se
Postat av: Sica

Ja kopian på det bältet skulle jag vilja hugga iaf. :) Förstår att du älskar kjolen din, det gör nästan jag också bara av att ha sett den på bild ;)
Och du är inte ensam om att vara petig med maten. Jag har varit sjukt kräsen. allt som såg äckligt ut - var äckligt. Men nu har jag börjat växa ifrån det som tur är - för jag har upptäckt att jag missat en massa godsaker genom åren!

2007-11-22 @ 17:55:25
URL: http://sicastyle.blogg.se
Postat av: Erika

Den där utmaningen har jag fått några gånger.
Jag funderar på att hitta på en egen utmaning och se om den kanske sprider sig i bloggvärlden.
Måste bara fundera ut vad jag ska hitta på för kul =)

2007-11-22 @ 18:34:24
URL: http://www.morgondimma.blogg.se
Postat av: Maria

verkligen söt kjol!

2007-11-22 @ 19:11:20
URL: http://fashionstars.blogg.se
Postat av: Bohemica

Åh vilken fin lista det blev tillslut!

2007-11-22 @ 19:39:54
URL: http://bohemica.blogg.se
Postat av: Nathalie

Tre av dina sanningar stämmer in på mig med, människor i djurkostym, bita på naglar och vara petig med mat. Människor i djurkostym klarar jag verkligen inte av. Usch! Kommer ihåg när jag var på hockeymatch och en maskot dansade bredvid mig. Faan vad jag mådde dåligt!!
Bita på naglarna har jag gjort hela livet men jag försöker ständigt sluta.. nu har jag hållt uppe i två veckor tror jag!
Jag tror verkligen inte du kan slå mig i att vara petig med mat... Jag är the queen of att vara petig. Det är ganska jobbigt faktiskt, svårt att hitta mat som går ner... :(

2007-11-23 @ 00:14:45
URL: http://www.nenneblogg.blogg.se
Postat av: miri

haha, och nu är du utmanad hos mej med, med samma utmaning! hade missat att du redan utmanats, men ack va gör det, huvudsaken du skrev din lista ju :)

2007-11-23 @ 13:57:23
URL: http://bookofmiri.blogg.se
Postat av: Jelena

Nu är utmaningen antagen och avklarad!

2,4,7 & 8 på din lista kan jag verkligen stämma in i!

Postat av: Rana

hahaha, ska ta tag i det så fort jag får tid. Dock inte nästa vecka, vår slavdrivare till fysiklärare har gett oss halva boken att göra.
men angående punkt två så måste jag bara säga att jag är PRECIS LIKADAN. och sjukt jobbigt är det också! Om någon säger något förvånande så reagerar jag liksom .. just.. ja, FÖRVÅNANDE. dvs spänner upp ögon till max och tappar hakan ner till golvet. fick dessutom en konstig kommentar på det en gång av en kär vän. hon sa: "Ja men Rana, du.. Du.. Du, du reagerar bara.. så mycket!" med betoning på "mycket" dvs jag kan inte låta något gå förbi utan att göra det till en dramatisk händelse i våra annars så enkla liv :P

2007-11-25 @ 08:54:51
URL: http://jagochkarl.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback