I need some fine wine

Hade jag kunnat med Photoshop hade jag antagligen kunnat göra riktigt fina collage. För jag precis hur jag vill att det skulle se ut i huvudet. Nu är det ju bara det att jag överhuvudtaget inte kan med photoshop till er än att typ lägga in en bild där. Sen är det jäkligt stopp. Det gör mig arg. Jag vill kunna.
Det värsta är att så fort jag säger att jag inte kan med Photoshop till någon, så säger de "Meeeen du som gått estet design borde ju kunna det jätte bra!" Men vad fan, bara för att jag gått estet betyder det ju inte att jag kan göra ett Sixtinska kapellet av globen! Eller mixtra med photoshop...
Rosette detail dress large viewElongated wool gloves large viewPatchwork platform pumps large viewRibbed tights large viewAntonia patent leather bag large viewHoop earrings large view
See by Chloé klänning skulle matchas med fint, stickade gula handskar som kontrast, Hoss Intropia, ett av säsongens coolaste par skor som kommer ifrån Alexander McQueen, stickade strumpisar från Missoni, stilren lackväska ifrån Zac Posen och art deco örhängen från Julie Sandlau.

Imorgon ska jag till en av mina skånska älsklingar på födelsedagskalas. Matilda sötnosen har fyllt 20 och det blir med största säkerhet sista gången jag träffar alla mina flickor på en och samma gång för i år. Känns superjobbigt. Vi har haft en sådan fantastisk sommar tillsammans!
Hade jag fått välja out of the blue så hade jag haft detta på mig på denna Bjärefest. Tant/ladylike med edge.

Kommentarer
Postat av: Nina

eller hur :D

Postat av: Helena

Snygga saker. Håller tummarna för att du får en mysig kväll då!

2007-09-14 @ 21:55:54
URL: http://www.beverlyhills.blogg.se
Postat av: Angelica

hahha jasså det säger du, ja men du kanske får skriva till säffle komun och klaga lite då :)
Själ gillar jag säffle men det är kanske främst för att famor och farfar bor där som jag känner kärlek till det..

2007-09-14 @ 22:33:49
URL: http://urlojligsynvinkel.blogg.se
Postat av: Nathalie

Kolla in den här sidan för en liten photoshopkurs; http://fagerfjolla.blogg.se/190107223018_.html

2007-09-15 @ 12:04:01
URL: http://www.nenneblogg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback