Prettoparty

Louise rightnow.tjejsajten.se anordnar kanske en av bloggtidens mest pretantiösa och överdådiga bloggfester i hufvudstaden. Nu misstänker jag ju att modebloggelitens högborg av tjejer är bjudna och att den sista som genom sin motivering får komma också kommer att vara en Marc Jacobssucktande tjej. 

Men varför inte då våga vara brutalt ärlig med varför just jag skulle vilja komma? För visst vill jag det! Byta ut min Askungedräkt mot en klänning sydd av möss som sjunger och åka pumpa till slottet. Eller inte. Jag skulle nog slå upp garderobsdörrarna och faktiskt som inbjudan säger, klä upp mig till tänderna, och sedan sätta mig på ett plan från Frösön med höga förväntningar och garden nere. För jag tycker om att ironisera lite över att dessa flickor som redan är bjudna ser Natalie Schuterman som himlen. Men det betyder inte att jag inte respekterar dem för det. För de är duktiga. Kan sina saker. Och går sin väg. Och vem säger att vi inte skulle kunna ha farligt roligt ihop, hur olika vi än är?  Det tvivlar jag inte en sekund på. Så här är min motivering;

Varför skulle just jag? Jo jag skulle ju kunna säga att bristen på Sturecompaniet och det mesta som innefattar glamour är stor här uppe i Jämtlands inland och att det vore underbart att få byta ut 15 minusgrader och skidbyxor med granrisfläckar på knäna mot en stass som är mer än uppklädd till tänderna. Men varför vilja byta ut något så fint mot en enda kväll med modebloggerskor som jag ändå inte har så mycket gemensamt med? Ja, därför att det vore en upplevelse både för mig och er att träffas, prata, utbyta värderingar och umgås i en miljö som är vanlig för er och främmande för mig. För jag kniper inte käft om att jag tycker att det är löjligt att ha en väska från Natalie Schuterman som det mest värderade i livet och skulle säga det face to face till er också. Men ändå tror jag att det skulle kunna bli galet intressant att få ha just de där diskussionerna. Så om du gav mig chansen så skulle jag kunna lova att det blev både en rolig och ny upplevelse att stifta bekantskapen med någon som visst har en modeblogg men som tycker att en ny skidjacka, inte Pucci i samarbete med Rossignol dock, under en perfekt skiddag i Åre är densamma rena formen av lyckan som lyxshopping på net-a-porter. Vill du ge någon som inte kallar sig "fashionista" men däremot grymt modeintresserad utan de vanliga plattityderna på bloggfesten så finns jag här. En timma bort med flyg men 70 mil av MiuMiuväskor bort. 
bloggtävling
May the best girl win. Bara hon inte är en "fashionista" då.

Kommentarer
Postat av: Evis

Jag tycker också att du ska vinna.

Postat av: Amanda

du är min favoritmodebloggare. inte så jävla pretantiös som många andra... du skulle vara coolast av alla om du var med där. en normal människa liksom :)

2008-02-19 @ 18:32:49
URL: http://amandaelinmaria.blogspot.com
Postat av: Maria

härlig motivering :)

2008-02-20 @ 17:37:05
URL: http://mariapettersson.blogg.se
Postat av: Nathalie

hoppas du vinner :)
tycker inte att den där middagen verkar ngt vidare alltså.. visst man får 10000 kronors goodiebag men vad kan de där människorna om mode egentligen. de ser ju alla likadana ut! vad bitter jag är.. :P känner mig bara otroligt trött på modebloggar nu för stunden, finns bara ett få jag står ut med. din bland annat såklart ;)

2008-02-20 @ 23:17:33
URL: http://www.nenneblogg.blogg.se
Postat av: Annika

Jag modebloggar ju inte och hade ingen aning om vad middagen handlade om, fick ett mail där Louise frågade om jag ville komma på middag. Tyckte att det lät väldigt trevligt och blev oerhört förvånad när jag kom dit och förstod hur uppstyrt det var. Pratade inte om mode en enda gång, hade en sammetsjacka från Myrorna som klännig och ett par lågskor från Skopunkten på fötterna, åt god mat och umgicks med ett gäng härliga tjejer. Nu när jag läser ditt inlägg förstår jag att det måste verka väldigt pretto och töntigt, men så uppfattade inte jag det. Det var ungefär som att vara på studentskiva, faktiskt.

2008-02-24 @ 16:14:36
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: Boalma

good job please keep on the good work

2010-03-29 @ 12:17:49
URL: http://boalma.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback