Kjolen alla älskar, som jag hatar

Det finns verkligen galet många flickor som har stenbra koll på mode och klär sig fierce. Det gör mig både glad och avundsjuk. För ibland känner jag att "jey. Jag har en grym garderob och jag klär mig brahaaa." men ganska ofta blir jag sådär "varför ser jag inte ut sådär och kan slänga på mig plagg och se ut som nedtagen från en catwalk?". Men för det mesta så är jag ändå ganska så tillfreds med vem jag är modemässigt.
Då och då så får jag dock små infall av jag-är-tydligen-den-enda-människan-med-smak.

För vad ÄR det med den här kjolen som gör alla helt vimsiga i huvudet? Den är ju FUL.
Okej. Man får verkligen tycka vad man vill. Säg gärna att den ultimata väskan är en Birkin bag eller Kellyväska (jag tycker det ser ut som en H&Mväska), betala 2500 för de där MJ tishorna för några år sen med tryckta Musse Pigg eller avguda Paris Hiltons stil. Men ibland måste jag skrika lite och undra vad folk tänker.
Som med den här kjolen.
Jag har sett så många yla över hur fin den är. Men alltså... den ser ju ut som en pyjamasbyxa med inslag av lite sidenkalsonger och sådanna dära boxarbyxor.
Fortsätt gärna tycka om den. Men kan någon vänlig själ tala om vad det är som är snyggt? För jag kollar kollar och kollar men kan inte för mitt liv förstå vad det är som är snyggt. Och särskilt inte för 299 spänn.

Zooma
Tack och bock för mig.

Kommentarer
Postat av: anna

jag tycker inte heller att den ser bra ut..kan inte tänka mig att den sitter bra eller är skön...bara slinkig elektrisk och blä.

kram

Postat av: popbejb

tack! jag har också länge tänkt på den där kjolen, den är så fruktansvärt ful. På riktigt. Du är inte ensam.

2008-01-07 @ 12:02:25
URL: http://www.cookiesforbreakfast.webblogg.se
Postat av: emelie

haha, ja den där tycker faktiskt jag också är ful!

2008-01-07 @ 12:11:44
URL: http://whirl.se/wp
Postat av: Julia

Jag gillar inte den heller... Hade man tagit bort det där ryschpyschiga skrynklet hade den väl varit ok, men nej... nu ser den inte alls bra ut!
(alltså min kommentar känns helt konstig för jag har suttit och läst min engelska bok till skolan hela förmiddagen och nu blir jag jätteförvirrad över ordföljden på svenska... det ser helt knäppt ut! Haha... hoppas du kan tyda ut vad det står i alla fall... :D)

2008-01-07 @ 12:38:27
URL: http://prick.blogg.se
Postat av: Emma

helt rätt! den är sjukt ful

2008-01-07 @ 12:44:41
URL: http://justma.blogg.se
Postat av: Sica

Den är pluffsig och annorlunda ! Lite rolig sådär. Livlig. Härlig att titta på och fundera ut något passande till, men nej. Jag skulle inte passa i den. Tror jag. Den är inte jag. Fast kanske. Ju mer jag tänker på det skulle det nog gå . haha. Den är inte ful, i mina ögon. Men den är inte något jag har blivit störtförälskad i heller. En kjol, bara?

2008-01-07 @ 12:46:02
URL: http://sicastyle.blogg.se
Postat av: Jelena

Haha, det är väl tur att inte alla tycker likadant? jag gillar midjan, den är ovanlig och för tankarna till ett hjärta (mina tankar i alla fall), men jag är lite orolig över längden (hade velat att den var lite längre...) och så tror jag inte att materialet är någon höjdare. Därför har jag inte köpt den. Men jag tycker den är fin på bild, och det står jag för!

2008-01-07 @ 14:20:17
URL: http://styleiseternal.blogg.se
Postat av: Nicole

Jag är tveksam. Jag gillar absolut inte att den är i siden (silkesblandning kanske?), men modellen är inte så jättedum, tror jag. Hade det varit grov bomull eller mjuk spets, och hade den där översta kanten varit ännu större och kjolen mer A-linjeformad (använder jag mig av rätt termer nu?) eller vippig och utan rynket i mitten hade jag nog varit lite kär. Då hade jag börjat likna en Disney-prinsessa, vilket är lite av en hemlig inspiration hos mig. ^^;

2008-01-07 @ 14:24:43
URL: http://frauneumann.blogg.se
Postat av: Nathalie

Jag tycker inte att den är ful, men den är inte snygg heller! What's the fuzz about liksom.. den är inte alls särskilt speciell! Och för det låga priset är nog kvaliteten inte heller den bästa..

2008-01-07 @ 14:56:44
URL: http://www.nenneblogg.blogg.se
Postat av: Eva

Ibland känns det som om alla ska ha ett plagg bara för att. Ingen reflekterar egentligen över hur det ser ut utan alla ska bara ha det och det är såååå snyggt.

2008-01-07 @ 15:56:39
URL: http://gentlemen.blogg.se
Postat av: Erika

Nej, den kjolen är inte fin. Har också undrat vad alla ser i den, men om de populära modebloggarna tycker att något är snyggt så följer många wannabebloggar efter utan att tänka så mycket själva.
Jag såg att Käthe i hade köpt den och visade upp den i sin blogg och den satt verkligen inte bra. Den såg helt fel ut.

2008-01-07 @ 17:18:29
URL: http://morgondimma.blogg.se
Postat av: Maria

Jag tycker den är snygg, men jag har väl inte värsta cravings heller. Gillar främst paperwaist-effekten på den :)

2008-01-07 @ 18:03:43
URL: http://www.shoppoholic.blogg.se
Postat av: Sabina

varför kan du inte bara låta folk tycka om det dom vill? alla har ju sin egen smak. Det är inte direkt så att jag sitter här o klagar på dina kläder bara för att jag kanske inte tycker om dom.

2008-01-07 @ 19:29:34
URL: http://schabina.blogg.se
Postat av: Frida

haha jag håller med, vet inte vad som är så speciellt med den. Eva har nog rätt, saker hypas för att andra hypar dem.

2008-01-08 @ 00:54:29
URL: http://www.fridaslillablog.blogspot.com
Postat av: hanna

Måste hålla med dig. Jag fattar inte hypen. Trodde jag var den enda. Det är matrialet som stör mig. Hatar sånt matrial. Som en äcklig pjymas jag hade när jag var 5. Usch fy och blä!

2008-01-08 @ 17:28:50
URL: http://hannaberg.blogg.se
Postat av: Elin

Jag gillar den, men det kan i och för sig bero på att jag är partisk och känner designern. Kolla in treanchcoaten istället, den är snyggare :)

2008-01-08 @ 22:48:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback