Vi drar till Malmö!

Imorgon är jag ledig och då hoppas jag på en sånhär dag;

När solen gassar  över axlarna, solglasögonen sitter på nästippen (eftersom de alltid glider ner och får en att likna en lågstadiefröken), man har något kallt att dricka i handen, en söt klänning på kroppen och rara vänner vid sin sida.
Då, på bilden ovan, var jag lycklig så att det gjorde ont i bröstet tillsammans med bästaste Hannagrisen och Janiko i Washington DC för några veckor sedan. Imorgon blir det mindre stad i form av Malmö men inte dessto mindre fint för det. Lek med popbejb och Linnéa dessutom!
2handshopping, fika, världens bästa H&M och mys, oh ja.

Kommentarer
Postat av: stina f.d.contaqt

ha en trevlig dag i malmö. men köpt inte allt fint, för jag ska dit imorn och vill inte hitta alla butiker helt tomma ;)

Postat av: Blissara

Hej! Du är i Skåne! Och jag är galet upptagen... Thailand på tisdag, massa att fixa innan dess, plus att två vänner kommer hem efter ett halvår i AU ikväll! Så det är nog inte meningen att vi ska springa in i varandra nu! Men jag måste ju, om ni inte redan vet, tipsa om SH i Malmö för tusan (kanske redan för sent, men ändå?) Goddam vid centralen, lite grejer men bra utvalt. Lite dyrare. Myrorna påp Heleneholm, skitstort och billigt! Här kan man fynda bra och en av mina favoriter. Myrorna på Triangeln, håller på att rusta upp sig, passa på innan priserna blivit lika dyra här! Humana ligger en liten bit bort, och har utvalt och bra men lite dyrare med (fast inte i närheten av Goddam). Sen är där stadsmissionen vid Värnhem och hmmm.... tror inte jag glömt nåt viktigt. Äsch, skickar ett sms också!

Puss på dig!

2008-06-27 @ 11:42:48
URL: http://blissara.webblogg.se/
Postat av: loathing

jag väntar bara på att rusta upp bilen så man kan köra till öland. nu vill jag göra nåt!!

2008-06-27 @ 13:33:34
URL: http://highwaytoloathing.blogspot.com
Postat av: Karin

mmmmhh.. starbucks.. mm

2008-06-27 @ 17:50:16
URL: http://khurre.blogg.se/
Postat av: Hp

Coola brills!

2008-06-27 @ 19:02:09
URL: http://hape.blogg.se/
Postat av: Birgerelizabeth

many thanks for your dedications to this world

2009-11-20 @ 10:02:15
URL: http://birgerelizabeth.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback