7 sins? 7 truths?


Några sockerbitar har utmanat mig på en klassiker numera. 7 sanningar om mig.
Vera gjorde det allra senast så jag kickar väl igång.

1. Jag har så otroligt hetsigt humör. Skäms nästan när jag får rara kommentarer om att jag verkar så snäll mild vän mjuk och söt. Jag är ju inte sån. Kanske ibland. Eller ofta? Men jag kan bli fruktansvärt arg. Ofta.
2. Jag är livrädd för harkrankar. Det är det äckligaste jag vet i hela världen.
3. Jag är i princip oförmögen att känna törst. Så jag är jämt och ständigt rejält uttorkad. Som nu. Hällde nyss i mig tre stora glas vatten för att kompensera och huvudet höll på att trilla av i chock.
4. Jag får panik om man tar tag runt mina fotleder. Det är hemskt. Jag får panik. Och man riskerar att få en spark i huvudet av ren skräck ifrån mitt håll.
5. Jag har ett extremt bekräftelsebehov. Inte för att jag är fåfängd utan för att jag är så otroligt otroligt osäker på migsjälv och aldrig litar på att jag duger, är bra, är duktig och har gjort rätt. Det är både kroppsligt, själsligt, tankemässigt och när jag utför handlingar. I mina ögon är jag aldrig säker på att jag är bra till 100 %.
6. Det finns ingenting som skrämmer mig så mycket som kärlek.
7. När jag var liten försökte jag en gång knycka en ökengnagare från ett Zoo. Det var nog där jag fick min besatthet för hamstrar tippar jag på.

Kommentarer
Postat av: Ida

4. Jag får panik om man tar tag runt mina fotleder. Det är hemskt. Jag får panik. Och man riskerar att få en spark i huvudet av ren skräck ifrån mitt håll.



Jag med! Och inte på smått vis heller ... undrar vad det kan bero på egentligen, jag trodde för övrigt att det bara var jag!

2008-11-10 @ 16:02:50
Postat av: Ellinor

Dum fråga kanske, men vad är en harkrankar?

Postat av: Ida

Harkrankar! Jag ryser bara jag tänker på dem. Jag har aldrig varit en såndär tjej som skriker eller hoppar upp på en stol så fort hon ser en spindel eller så, men harkrankar tål jag inte. Hu!

2008-11-10 @ 17:06:18
URL: http://sugartime.blogg.se/
Postat av: alma

jag gillar att du inte är snäll och mjuk. that my kind of friends :) kram

2008-11-10 @ 17:22:41
URL: http://whatalmawears.blogspot.com
Postat av: nathalie

jag AVSKYR harkrankar!! ickickick. så skönt att det är vinter och man slipper vidriga kryp...

2008-11-10 @ 17:48:38
URL: http://nenneblogg.blogg.se/
Postat av: Emma

harkrankar är inte alltför söta. usch!

2008-11-10 @ 17:53:44
URL: http://ohglory.blogg.se/
Postat av: Paulina

Svar: Haha, vad kul :D Vågade du åka alla karuseller? Jag har sett en del på tv och youtube och de verkar sjukt läskiga allihop ju!





Ja, kärlek är faktiskt skrämmande. Man är aldrig så sårbar som när man gett bort sitt hjärta till någon, men när man hittar någon man verkligen tycker om får man försöka tro att det är värt risken att få sitt hjärta krossat.

2008-11-10 @ 17:59:14
URL: http://bryno.blogg.se/
Postat av: Sica

Oh Kajsa, jag skulle vilja se dig få ett raseriutbrott! Jag behöver nämligen bli överbevisad för att jag tror att du är söt och gullig även då! ^^



By the way! Jag fick den idag! And you´ve got mail. ;D

2008-11-10 @ 18:17:16
URL: http://sicastyle.se
Postat av: C

finaste du.

det är bra o bli arg. Jag har också ett märkligt humör, o träffa mig själv på morgon råder jag alla att undvika. Men det med kärleken har du alldeles rätt i. Jag tror inte det finns något i hela världen, förrutom ormar, som skrämmer mig så oerhört. det är bra att det här med internet finns så vi kan hjälpa varandra lite grann.

2008-11-10 @ 19:45:34
URL: http://blandrostigacyklar.blogg.se/
Postat av: S as in Sofia

Du är bra på alla sätt och vis, jag vet hur det är att tvivla på det! Du borde inte göra det, du är ju så fin så fin! :) <3

2008-11-10 @ 22:24:07
URL: http://sasinsofia.blogspot.com/
Postat av: Marie

skönt med människor som kan bli arga!

2008-11-11 @ 10:08:37
URL: http://www.marie-larsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback