Paint by numbers

Sist han med stort H var här hade han snickrat ihop ett litet nattduksbord till mig. Enkelt och sött och helt omålat så jag kunde gå loss med mina färger såsom jag behagade. Sagt och gjort, jag skuttade SOFO bort till järnhandeln där man kan handla provburkar med färg för 20 kr styck. Valde en mörkt lila färg och en poolblå nyans som jag gillade. Billigt och ypperligt.

Lila utanpå och blå innuti. Den lila visade sig inte vara riktigt alls så mörk som locket visade så det blev lite väl mycket My Little Pony över det hela. Men å andra sidan, vem mer än jag har ett My Little Pony-aktigt nattduksbord nu då?

Muggen målade jag på Höganäs när jag var liten. Det är en fågel på. De runda keramikplattorna är handmålade glasunderlägg från Grekland.


Kommentarer
Postat av: jennifer,

åh, vilka härliga färger. hade gärna haft någonting liknande hemma själv.

svar; ah, jag hade ingen aning om att du bodde så nära. hade jag vetat det hade jag satt upp en lapp någonstans i kvarteret med en hälsning & hoppats att du fått syn på den med ett leende någon gång. det hade varit fint :)

Postat av: nathalie

jättefint! så snällt att han snickrade ett bord till dig. :)

2009-08-31 @ 11:38:10
URL: http://nenneblogg.blogg.se/
Postat av: Hanna

Leopard är trevligt! Men helst ska man väl byta ibland antar jag=).

2009-08-31 @ 14:32:52
URL: http://reini.blogg.se/
Postat av: Ida

Vad fint det blev! Det är så roligt med provburkar! Jag brukade köpa hem ett gäng när jag var liten och följde med pappa till färghandlaren. Och sen satt jag och målade ramar och askar och annat fint som jag hade gjort i träslöjden.

2009-08-31 @ 19:30:59
URL: http://sugartime.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback