mitt hörn

Ni önskar mer bilder från mitt och miss Piggies hem och jag funderar febrilt efter ett sätt att visa upp det på bästa sätt. Men det är så jäkla svårt att fota allting så att känslan kommer fram. Det blir lätt så platt, och detaljerna vi tänkt på försvinner i pixlar och dåligt ljus. Jag önkskar att jag kunde bjuda hem er allihopa så att ni själva kunde snoka runt och kika och pilla på allt hemma hos mig. Tror dock att miss Piggie skulle ställa sig tveksam till det. Men här har vi en liten vy på hur min hörna ser ut i alla fall.

Jag bor omgiven av saker jag tycker om. De flesta kallar det rörigt, jag kallar det ombonat. Det är tryggt och mysigt att bo bland alla saker jag tycker om. Lite som att ta med sig jobbet hem fast på ett bra sätt.

Det är en liten sovalkov som jag lyckats fylla med kläder i mängder, accessoarer, tidningar, böcker och ungefär en miljard kuddar eftersom jag tycker om att sova oergonomiskt.

Klädstången suckar tungt varje gång jag hänger upp något mer. Därför är den glad över att jag inte handlar kläder överhuvudtaget just nu. En dag slår den nog ett järnrör för pannan och segnar ned för tyngden.

Ovanför sängens fotända hänger min undersköna Pierre Cardin-skapelse och är enbart vacker och längs med långsidan tronar massa krimskrams och inbjuder till smyckesinspiration.

Och när jag ligger/sitter i sängen, som nu, är detta exakt vad jag ser. Vår vardagsrumshörna, tavelväggen som ska växa, lite av miss Piggies säng och fönstret ut mot Rutger Fuchsgatan.

Jag tror inte att man kan få ett bättre första hem än detta. Ibland är det en smula kaos men för det mesta en trygg, skön vrå som gjord för att vara lycklig i.
Sophie är det finaste i världen som lät oss hyra denna pärla i andra hand. Jag kommer gråta dagen vi flyttar härifrån men tills dess njuter jag över att bo i den finaste lägenheten någonsin.


Kommentarer
Postat av: En magisk purt til en anan värd

Det ser VERKLIGEN mysigt ut! Jag gillar ine heller den alltför spartanska stilen - ombonat ska det vara!

Postat av: jennifer,

värsta myshörnet!

2009-12-15 @ 13:27:49
URL: http://hellobenjamin.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Vad himla mysigt! Men är det inte påfrestande att bo så tätt inpå varandra? Är det en etta?

2009-12-15 @ 15:02:35
URL: http://stormsvala.blogspot.com
Postat av: J

Det är väldigt bra att inte ha behovet av alkohol. Jag tycker också att många gånger då jag inte druckit något alls har varit överraskande, mycket roligare än ifall du druckit. Det är mest fråga om njutning men här som jag bor är alkoholkulturen så annorlunda.

2009-12-15 @ 17:53:20
URL: http://jemss.blogg.se/
Postat av: Natasha

Vad mysigt det ser ut!

2009-12-15 @ 18:52:56
URL: http://www.natashasblogg.se/
Postat av: Hanna

Vad fintfintfint! Eran fotovägg är underbart kreativ och fantastisk. Det skulle vara så underbart att täcka en stor yta med en massa ramar och fotografier!



Jag blir glad av dig, kära sötkajsa.

2009-12-15 @ 20:04:59
URL: http://helh.blogspot.com
Postat av: spoonful

Jag tycker det var fint med alla halsband.

2009-12-15 @ 22:09:37
URL: http://www.mintminty.blogspot.com/
Postat av: Sussi

Ni har det verkligen superfint och så eget. Det är så personligt!

2009-12-15 @ 22:56:12
URL: http://lavica.blogg.se/
Postat av: Victoria

Åh vad mys! Får en massa idéer till hur jag vill inreda min och Ps lilla lya men vi får inte spika/hänga upp grejer på väggarna dock :(

2009-12-16 @ 01:33:59
URL: http://victoria.blogg.se/
Postat av: Felicia

Vilken kreativ miljö ni skapat! Så fint! (Och jag måste erkänna att jag ogenerat snott din idé med smycken på väggarna, fast jag har hårgrejer istället).

2009-12-16 @ 19:54:58
URL: http://vykorttillminsyster.blogg.se/
Postat av: jennifer

ni ser ut att bo väldigt fint!

2009-12-16 @ 21:57:30
URL: http://mintpastillers.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback