Ni som bloggar det jag vill säga åt mig

Såhär i tider då min kreativitet kommer i kläm mellan vuxenhet, måsten (vad jag hatar det ordet) och listor av 'to dos' tänkte jag tipsa om ett knippe bloggar som får mig att bi glad och på gott humör.
De får liksom vara kreativa, duktiga och härliga åt mig. I text och bild. Pyssel och tankar.A SPOONFUL OF MINT ♫a spoonful of mint. Bara namnet gör mig glad. Sen är bloggen en sådan inspirationskälla inom alla områden att inget är värt att ställa framför det andra. Det är helt enkelt en blogg om allt jag tycker om; design, konst, pyssel, knåp, smycken, små söta saker man inte visste att man behövde och allt därimellan. Att
fröken själv gör smycken som tagna ur Alice i Underlandet är bara ett gigantiskt plus i kanten. Plus i kanten med guldstjärna.


Ibland hittar man bloggar som sätter ord på ens tankar man tänkt. Eller tankar man ville tänka. Eller de tankar som man inte vågat tänka. Ibland hittar man bloggar som trots att inläggen är en bergodalbana av kärlek och sorg, glädje och ilska, mod och svårmod bara gör en trygg. Kanske för att de är förankrade i havet. Det mest trygga, fasta och oförändrade som finns. Jag älskar havet. Det är varmt och kallt. Djupt och grunt.
Då kan jag bara älska en blogg som är precis så. Som havet.


Moa får mig att känna mig lika lättad varje gång jag kommer in på hennes blogg. Okej, ibland blir jag stressad över att hon hinner vara så himla pysslig och duktig alltid men å andra sidan så är hon något utav det mest mänskliga jag vet så jag förlåter liksom det. För det är någon sorts skön äkthet med Moa. Är det en dålig dag så skrivs det så. Är det en sprudlande dag så skrivs det så. Jag vill veta att jag är normal som trillar från min höga häst och landar i mörka hål. Och Moa tillåter liksom det. Hon är inte bara sockervadd hela tiden. Det är så jävla skönt.

Kommentarer
Postat av: Moa - En magisk purt til en anan värd

Puss! Vad glad du gör mig! Har ingen lust att vara sockervadd hela tiden så detta kändes skönt att höra! Massa kramar till dig!

Postat av: roberta S

fatta vad detta gjorde min dag. detta betyder jättemycket!

det är en sak att bara sitta och skriva ut sin ångest och sina känslor och tankar, men det är verkligen en helt annan sak att det finns någon som uppskattar det man gör, någon som känner igen sig.. det betyder verkligen. att veta att man inte är ensam.

2009-12-01 @ 13:35:24
URL: http://roboctopus.blogg.se/
Postat av: shirins

Svar: På BikBok :D Dom har jättemycket fina klänningar i nyårsanda just nu!

2009-12-01 @ 15:59:59
URL: http://shirins.wordpress.com
Postat av: Hanna

Så väldigt fint sagt. Jag läser inte de två förstnämnda, men det du sade om Moa var så sant och precist!

2009-12-01 @ 17:08:57
URL: http://helh.blogspot.com
Postat av: Hanna

sv: Åh, det låter himla fint! Har du bilder ifrån festen? Det skulle vara jätteroligt att se din frisyr och få lite insyn i en del av ditt arbete!

Jag har kort hår nog för finger waves, men däremot har jag inte långt hår nog för att göra sådana där bedårande pincurls! Åh, det finns något negativt med allt minsann.

2009-12-01 @ 19:59:59
URL: http://helh.blogspot.com
Postat av: Felicia

Malmö är så fint! Har du bott där?

2009-12-01 @ 21:37:12
URL: http://vykorttillminsyster.blogg.se/
Postat av: Johanna

fina bloggar :)

spännande med idolturnén där, hoppas du får det trevligt och du får väl kanske hjälpa Kling & company lite på traven om du tycker att deras styling inte riktigt håller måttet :)

2009-12-02 @ 07:51:01
URL: http://passepartout.webblogg.se/
Postat av: bea

så superfina bloggar!

2009-12-02 @ 11:37:40
URL: http://beatasbilder.blogg.se/
Postat av: Anonym

2009-12-02 @ 12:10:16
Postat av: Victoria

H'rligt med lite nya bloggtips :)

2009-12-02 @ 12:10:42
URL: http://victoria.blogg.se/
Postat av: Fanny

wow-bilder allihop!

2009-12-04 @ 08:41:21
URL: http://magicmirror.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback