jag blev ett måndagsbarn

Det finns bilder jag tar som aldrig kommer upp på bloggen. Kanske för att jag i perioder fotograferar så mycket men inte har tiden att sätta rätt ord till dem i inlägg. Ibland känns det som att jag helt enkelt inte har möjlighet att placera rättvisa meningar till bilderna. Ofta är det en blandning av delar av mitt liv som blir fragment för andra men bitar till helheten för mig. Men sådan är väl en blogg. Fragment för andra, ett pussel för skaparen.

Lite bitar att smaka på.


1. skorna jag planerar ska bli resterande sommarens fotdon. När jag inte behöver enkla, praktiska skor för jobb. De små rutiga gröna jag köpte i Washington DC en glödhet sommardag. 2. En miniatyrväska i mocka som redan använts så den är blekblå på baksidan efter jeansshorts. 3. Facetterade pärlor som jag målat för att fästa på mockaväskan. 4. Västen som gick igenom en omvandling och nu kan göra mig till en indian på ett ögonblick.

Sommarbilder.

Kommentarer
Postat av: björk

Men å min fina fantastiska Kajsavän! jag har inte velat vara så ivrig för jag har inte vetat, och jag har ännu ingen biljett, men NUUU, plötsligt, har jag ett boende, så saken är ganska beslutad och jag ska köpa biljett imorgon. Alltså: JA! vi ses! hemskt fasligt gärna.



längtig kram!

Postat av: bea

vilka fina skor honey!

2009-07-23 @ 12:42:48
URL: http://beatasbilder.blogg.se/
Postat av: Lilla Fröken

Jag tyckte verkligen om västen.

2009-07-23 @ 14:23:04
URL: http://ellikaramelli.blogg.se/
Postat av: Amanda

jättesöt väska

2009-07-23 @ 15:00:44
URL: http://brevtillmarion.blogg.se/
Postat av: anna

vilka undrbart fina skor, hur hittar du fina skor egentligen när du har så små fötter, der flesta skotillverkare börjar ju med str 36, t.o.m 35 r ju svårt att hitta ibland.

2009-07-25 @ 22:15:10
URL: http://www.metrobloggen.se/fashionhaggan

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback