Fanny, my man.

Ni vet det här med vänner. Man har dem för olika saker. Vissa berättar man allt för. Vissa är perfekta att dansa benen av sig tillsammans med. Vissa är man de bästa utav team med. Vissa kan man diskutera världens allra djupaste problem, frågor och mysterier med. Jag har en Fanny som jag lärde känna i höstas när vi båda började arbeta för HTC som eventpersonal. Jag trodde hon var en piercad rockerbrud som kedjerökte och hon trodde att jag var en champagnedrickande skitunge med ett ego i storlek med Björn Ranelids.
Vi är himla olika. Hon tycker att jag är oskön för att jag säger saker som "han har inte alla ponnysar i hagen" och jag blir sur när hon inte låter mig köra skåpbilen. Men hon är en av de människor som kan få mig att skratta så att jag håller på att kissa på mig. För hon pratar som Mia och Clara, berättar roliga historier från Karlskoga, är bra på att härma karaktärerna från Nile City, gör omedvetet jävligt roliga miner och är allmänt sådär märkligt härlig. Visst kan hon vara en skitunge hon också, som när hon smular chips i min säng eller hyssjar på mig för att jag tycker att pyttipanna är äckligt, men jag blir jäkligt glad av att jobba med henne.
Nyss gick jag in på hennes blogg och hittade följande text. Då höll jag på att dö lite av skratt igen.

"kajsa tycker att jag har en lite för bra kontakt med min manliga sida. detta har jag fått påpekat för mig varje gång jag försöker prata bilar, kolla på ljudanläggningar, dricka öl, eller kolla på tevi med handen i tajtsen under de här dagarna. jag vill påpeka att kajsa har en fläta som går ner till rumpan, konstant kjol/klänning - gärna i blommiga mönster, samt pyttesmå händer och fötter.  jag vill alltså få fram att hon i sin tur kanske har lite för överdriven kontakt med sin feminina sida. för att på något sätt försvara mig i denna fråga. stött? jag? nä."


Kommentarer
Postat av: Rebecka

Haha åhh. Kompiskärleksgnabb är ju bland det finaste!

Postat av: Maria

Haha! Vilken fin vän! Sur och tvär, men ändå kärleksfull! Gillart.

Fridens

2010-04-26 @ 21:14:10
URL: http://krysantemum.se
Postat av: Moa

sv: det var himla längesen jag köpte de lamporna... men jag tror att det fortfarande kan finnas liknande! kram kram!

2010-04-26 @ 21:22:22
URL: http://alfapet.blogg.se/
Postat av: fanny

åh <3

2010-04-26 @ 21:29:40
URL: http://fannyschultz.blogg.se/
Postat av: Elina

haha, åh. vad härligt. jag hade en sån klasskompis på gymnasiet. en sån som är lite tvärtemot en men som man ändå passar himla bra ihop med! härligt.

2010-04-26 @ 21:48:27
URL: http://elinani.blogg.se/
Postat av: Julia

Haha, ni är nog en oslagbar duo! Och jag måste säga att jag inte träffat någon som kan imitera östgötska så bra utan att vara härifrån. Grymt imponerad!

2010-04-27 @ 01:07:48
URL: http://prick.blogg.se/
Postat av: anna

hahahaahhahaha vad kuuuuul!

2010-04-27 @ 18:38:53
URL: http://kreativitet.webblogg.se/
Postat av: Sussi

Det sägs ju att motsatser dras till varandra. :) Älskar klänningen och håret!!

2010-04-28 @ 01:43:51
URL: http://lavica.blogg.se/
Postat av: stilist

Åh jag ser på vänner på precis samma sätt, och gällande att träffas så tycker jag att du som tycks vara en tämligen upptagen flicka kan ge förslag på en passande tid så hoppas vi att dne passar även för mig? du kan ju ta och maila mig på gullis_ullis91@msn.com :)

2010-04-29 @ 22:09:01
URL: http://stilist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback