body jewelry from bella o bastian.

Appropå detaljer så ville vi se alla varianter man kunde använda kroppssmycket i.
Det är tänkt som en väst från början, alltså att alla kedjor hänger i ett litet vattenfall på ryggen. Men det blev riktigt fint omvänt också. Lite knöligt ovanpå min kimonokofta men till något lite slätare, som enbart klänningen under, vore det perfekt.


Klänning från Monki som jag pysslat till med säkerhetsnålar. Livstycke/väst, present från farmor. Kimonokofta, present. Halsband med blå stenar, Glitter. Kroppssmycke, Bella o Bastian.

Jag och Spongebob har haft ett par dejter i duschen nu och det som en gång var en helt galet fin solbränna är nu ett minne blott. Nästan. Antar att man får räkna med att huden trillar av i sjok när man åker från ett land som är überfuktigt till torra torra Sverige. Jag har skrubbat mig som en tok men lite fräknar och en smula färg är kvar. Våren kan komma snart så jag får fortsätta ha dom där.


Kommentarer
Postat av: Sica

haha ja ovanpå din fina kofta blev det lite knöligt. Och har man ett sådant fint smycke blir det också finast när man skippar andra smycken till. :)



Din outfit ser dock fin ut utan ryggsmycket!

Postat av: miriam

du är så söt. man dör lite...

2010-02-24 @ 13:53:13
URL: http://blog.bjornborg.com
Postat av: Sica

Ja du må ju vara experten på skor i skidorter! Men, blir det inte för jäkla varmt med UGGs på krogen? Eller är det lika kallt inomhus som utomhus där kanske? :P Än så länge har jag inte hittat några stövlar som alternativ :( Blir nog kris-shopping idag.



Ja, de båda smycken ihop klär på dig! Men hos mig hade det räckt med bara kedjan. Annars gillar jag också att ha flera halsband tillsammans, absolut! :) Det är väl mer att de stora smycket tar över lite som jag känner att jag inte behöver använda fler smycken till :)

2010-02-24 @ 15:07:10
URL: http://sicastyle.se
Postat av: Olga

tvåtummenuppfördig ;)

2010-02-24 @ 15:51:58
URL: http://squirreltail.blogspot.com/
Postat av: EGOFLOW

Hola Kajsa! Jag har börjat med en ny blogg... Och jag tänkte att detta är nåt du kommer att gilla! Amatörmusik på Stockholms gator!! Kram Egoflow, numera gatumusikant! :-)

2010-02-24 @ 16:37:54
URL: http://gatumusikanterna.se
Postat av: r

du är så galet kreativ kajsa! me jealous!

På svar vad modern family är för serie. Jag har inget bra svar på den frågan mer än HAHAHAHAHA. Längesen jag såg en sån klockren serie! Du måste se ett avsnitt. Och sen berätta vad du tyckte.

ninjavideo.net kan man streama avsnitt.

2010-02-24 @ 20:57:22
URL: http://ragnarsdottern.blogspot.com/
Postat av: Victoria

Gillar färgen på din kofta skarpt!



Jo precis Sverige är så torrt att all färg bara ramlar av en. När jag kom hem i vintras fick jag smörja in mig hur många gånger per dag som helst och ändå kändes det som att jag höll på att torka sönder. Englandsluften är ju liiite fuktigare, min hud verkar gilla den bättre trots alla äckliga avgaser. Konstigt.

2010-02-25 @ 02:34:42
URL: http://victoria.blogg.se/
Postat av: Anna

du är galet pysslig och söt!



(om du skulle ha missat det alla andra gånger jag sagt det)

2010-02-25 @ 10:25:03
URL: http://kreativitet.webblogg.se/
Postat av: m

gillar din blogg, gillar ditt blåa halsband! keep up the good work :-)

2010-02-25 @ 16:12:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback