out with the old, in with the new (och lite råd från er, tack!)

Idag är det dags för lite nya tag. Jag ska rensa ännu mer i min garderob och lägga upp på tradera (det är en sorts bittersweet katharsis att göra det. Lite ångest att gallra bort men ganska skönt på samma gång.), göra en DIY i Luella/Lula-anda och fixa en massa andra kreativa jobbprojekt. Ut med det gamla, in med det nya.
Nästan så man skulle vara brutal och sätta saxen i håret och göra något extraordinärt som flickan på bilden jag ritat. Fast så långt kommer jag nog inte gå. Jag nöjer mig med att kapa en illustrations hår.
(ärligt talat skulle jag grina som en klämd katt om någon sa "ny frisyr?" till mig)

Förresten, är ni mer pepp på att jag lägger upp saker jag vill säja i klädesväg här? Vet att ni var en hel del som budade på Tradera och jag vill ju såklart att ni får första tjing! Dessutom har jag tänkt att kanske pyssla till/DIY:a lite saker och sedan sälja av dem. Minidesignat av Kajsa ungefär. Vad tror ni?
Säg säg säg för jag lyssnar med idelt, om än med mina väldigt pyttesmå, öron på er.


Inte alla är rädda för saxar. Som
Elinkan. Fin som få i ny frilla.


Kommentarer
Postat av: Rebecka

Ja! Sälj DIY:ade kläder!

Postat av: johanna

åh, så duktig du är!

2010-03-22 @ 18:15:29
URL: http://johannaohre.blogg.se/
Postat av: Paulina

"Minidesign av Kajsa" röstar jag för!

2010-03-22 @ 18:18:59
URL: http://fakeitmakeitbreakit.blogg.se/
Postat av: Sofia

Ja Ja Ja! :) hihi

2010-03-22 @ 18:30:45
URL: http://noalik.blogg.se/
Postat av: Felicia

Du skulle vara så fin i kort. Jag väntade i tre år innan jag vågade. Men nu trivs jag som fisken!

2010-03-22 @ 21:00:56
URL: http://vykorttillminsyster.blogg.se/
Postat av: Sofia

Nej vad alla är inne i det här med att sälja på tradera! jag måste verkligen ta reda på hur det fungerar, det lär ju bara vara positivt!Tycker om dina bilder otroligt mycket förresten.

2010-03-22 @ 21:10:25
URL: http://sofiakiller.blogg.se/
Postat av: Karolin

Tycker det låter som en jättebra idé!Angående Lula och priset, visst är den dyr, men den kommer inte så ofta, och det känns faktiskt mer som en fotobok än en tidning. Det är mitt sätt att realisera dyra tidningsköp :)Åker nog förresten till sthlm under helgen, kanske stannar i början av nästa vecka också, beror lite på :)

2010-03-22 @ 21:14:05
URL: http://cutethoughts.blogg.se/
Postat av: Hanna

Du är så duktig och har en helt egen stil på dina illustrationer. Det är häftigt om något!

Och ditt hår är så vackert som det är, kära du. Inte många får någon gång i livet chansen att slänga med ett så praktfullt hår som ditt!sv: Oh, jag blir ju helt till mig. Gull! Gullgullgull, jag blir så himla glad. Puss!

2010-03-22 @ 21:51:15
URL: http://helh.blogspot.com
Postat av: ida maria isaksdotter

jag tycker absolut att du ska prova på att sälja lite egenstylade grejer, lär ju gå åt som smör!!jag är inne i en sådan period just nu att jag klipper mitt hår jämt och ständigt, lite här, lite där... gärna själv i den utsträckning det går. eller så gör vänner det. jag har en känsla av att det kommer bli ännu kortare än det jag har nu.roligt att du tyckte att jag blev fin, jag tycker brösthåret blev pricken, eller kanske var det fransarna...det blev lite mycket idag och resten av veckan är helt bananas, jag ska inkvartera ett gäng fransoser i min lilla kvart. sen åker jag hem och upp för begravning och påsk. vi får nog ta den där fikan i april?

2010-03-22 @ 23:42:21
URL: http://isaksdotter.blogg.se/
Postat av: Caroline

lite så där kände jag med mitt hår för kanske två månader sedan. det var riktigt nära en kväll att jag skulle ta fram kökssaxen och klippa av allt till en bit nedanför öronen. himla tur att jag inte gjorde det för jag tror att jag också skulle ha grinat som en klämd katt då. dock kände jag ändå för att göra nåt med håret så då blev det en lugg och det vart himla bra:)Minidesignat av Kajsa tycker jag låter som en väldigt bra idé:) jag har en vän som brukar sy kläder och sälja på tradera och jag har funderat göra det också men när jag väl syr något blir jag för kär i plagget för att klara av att sälja det:Pnu har jag förresten lagt upp halsbandet på bloggen och i shopen:)

2010-03-22 @ 23:46:23
URL: http://kiwikross.blogspot.com/
Postat av: Maja

Jag dog lite inombords av tanken att den fina skapelsen du gjorde som påminde lite om en figure skating dress, inte kommer att gå att köpa i någon av kedjorna. De små tavlorna av "en liten gubbes attribut" och många av dina andra illustrationer är det också seriöst habegär på! Min poäng är - Ja!, till Minidesign Kajsa.=) Alla vill ju ha unika saker nu för tiden, I say go with it!Sv: Cougar Town är sjukt kul! Och jag älskar att de är så snygga trots sin ålder.. Även fast jag vet att det inte är helt naturligt ger det mig hopp om framtiden, haha.;)

2010-03-23 @ 00:08:36
URL: http://justelliot.blogg.se/
Postat av: bea

http://www.outside-the-box.se/puss!

2010-03-23 @ 12:48:16
URL: http://beatasbilder.blogg.se/
Postat av: sanna

oj hjälp vad fina teckningar du fitar! himla flott :)

2010-03-23 @ 13:12:02
URL: http://sannasatt.blogg.se/
Postat av: spoonful

Absolut minidesign tycker jag. Det är roligt med kreativa projekt. Heja Kajsa!!

2010-03-23 @ 14:09:12
URL: http://www.mintminty.blogspot.com/
Postat av: Nathalie

Väntar med spänning på minidesignat av Kajsa. Av Kajsa, liksom. Så himla flott.

Sen tänkte jag också, att det var vårigt ute, och att det skulle vara fint att konstbabbla i solen. Och jag tänkte på påskliljor. Fast idag regnar det. Bah.

2010-03-23 @ 14:29:11
URL: http://ruejaas.blogg.se/
Postat av: Anna

vet du? idag känner jag för att göra något drastiskt. typ klippa av mig halva håret. (och kanske skulle jag göra det om det gjorde mig lika fin som hon på bilden)

2010-03-23 @ 16:48:24
URL: http://kreativitet.webblogg.se/
Postat av: Jessie

Jag har hört att filmen inte alls var så gripande som boken, så är lite sugen på att läsa boken.Usch det är skrämmande att klippa håret, min frisör klippte alldeles för mycket sist och då märkte jag hur mycket av ens självkänsla som sitter i de där stråna!

2010-03-23 @ 17:08:45
URL: http://jessiies.blogg.se/
Postat av: Eva

Jag shoppar snudd på sjukligt mycket. Det senaste året har jag börjat köpa mer & mer, tidigare var jag mer återhållsam. Nu shoppar jag upp den del av lönen som inte går åt till nödvändigheter. Jag har ännu inte bestämt mig för om jag ska försöka minska ner eller köra på ett tag till. Kul är det ju ;)

2010-03-23 @ 17:40:14
URL: http://nonplus.blogg.se/
Postat av: Man

@ Det gör jag med. :-)

2010-03-23 @ 18:57:45
URL: http://onetrickpony.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback