Bunny n' Mickey Mouse

Jag har precis bokat en biljett till Stockholmsstaden i eftermiddag så kvällen kommer jag inte spendera med att ligga inklämd mellan soffans ryggstöd och Mikael utan ensam på ett tåg.
Därför ska jag också ägna dagen åt att packa ihop, skriva en massa artiklar och jobba med annat. Så imorgon bloggar jag ihjäl er men jag kommer nog inte hinna mer idag.

Ni får min 'Bunny och Mickey Mouse' illustration som plåster på såren. Ritade den med Louis Vuittons kaninörade kollektion i tankarna. Och förresten, appropå mina illustrationer, ni vet väl att ni kan beställa en
egen
? Kolla i arkivet över vad jag gjort, hitta en favorit, kom på en egen idé ni vill ha på papper, bolla en tanke med mig eller egentligen vad som helst. Maila mig på
petite_aenigma@hotmail.com


Kommentarer
Postat av: mikaela

wiie då är du i stan (som sthlmare säger, som att det var sveriges enda stad..)snart ju! känner att det är läge för popcorn-tajm! och menar du den blåa klänningen? ska nog lägga upp bilder på nya inköp snart ja...(jag vill se dina "klänningstavlor" också) sees kram!

Postat av: Eva

Håhå, jag är faktiskt tio år äldre än dig (!) men jag ser fortfarande ut som typ 20. För några månader sedan bytte jag jobb från ett som var rätt krävande till det jag har nu, och då hade jag äntligen energi över till att börja blogga. Det känns ibland som om jag är den enda gamlingen som inte bloggar om småbarn och familj, men jag har ju ingetdera, och spenderar en stor del av min tid på H&M, så vad ska man göra?! ;)

2010-03-18 @ 17:42:11
URL: http://nonplus.blogg.se/
Postat av: Natasha

Illustrationen är helt underbar!

2010-03-18 @ 19:05:37
URL: http://www.natashasblogg.se/
Postat av: Bea

jaaaaaaaaaaaaaaa, helgen! <3

söderfika? snela!

2010-03-18 @ 19:08:26
URL: http://beatasbilder.blogg.se/
Postat av: Karolin

Åh, tåg känns alltid så långsamma, speciellt norrlandståg, nu har det äntligen sett till att det finns annat än sittkupéer för djurägare. Så nästa gång får jag åka lite bekvämare i alla fall. Ska fixa ett klänningsinlägg. Promise.

2010-03-18 @ 19:56:28
URL: http://cutethoughts.blogg.se/
Postat av: Anna

du är fantastiskt duktig!

2010-03-18 @ 20:31:14
Postat av: Maja

Superfin illustration, du är en begåvad tös!=)

Sv: Jag blir glad av att du blir glad!

2010-03-19 @ 00:32:10
URL: http://justelliot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback