En ska bort...?

Är det någon som ser ett tema?
Eftersom jag är så söt och snäll fick jag små presenter mest lite hela tiden och de var ju naturligtvis omöjliga att inte visa för omvärlden. (Jag var inte alls speciellt söt & snäll på lovet egentligen...)
Faktum är att jag börjar undra om jag;
1: Är lite morbid?
2: Satanist?
3: Har en lite för stor förkärlek för söta dödskallar?
Nej, men seriöst börjar alla jag känner liksom så fort de ser en dödskalle yla mitt namn eller ge den till mig. Väldigt snäll, och det börjar bli en samling, men jag som minst av alla i den här delen av världen är gothig eller alternativ kanske inte är den man tänker på först som skulle digga kranier?!
Jag tippar på alternativ tre, och ser det som mitt lilla signum, och ett väldigt bra sätt för folk att förstå att bara för att jag är ganska liten, pryd och pruderlig så behöver man inte vara mesig. :D

1

2
1. Ljuslykta i svart med vita skallar, sommarpresent på efterkälken. 2. Liten handhandduk som nu förgyller mitt badrum. 3. Mössa från broders flickvän som jag fick precis innan vi åkte hem. 4. 2 stycken dödskallereflexer i olika skepnader som nu gör att jag inte kommer att bli påkörd.

5. Okej, gränsen är kanske nådd i och med den här? Men kunde jag motstå detta armband, gjort för föräldrar att sätta om sina barns handleder med telefonnummret på om de tappas bort, i grönt med små vita dödskallar? Neej, så nu sitter den på min handled, dock utan nummer, och förbryllar folk! :)

Kommentarer
Postat av: julia

såg några fina saker idag! jag var ute och gick nu på kvällen i den lilla stad jag bor i!haha. och i våran smycken/klockor/porslin/glasögon+ allt annat affär. så hittade jag örhänge, halsband och armband med döskallar på! kom och tänka på dig då! kommer från märket ego! ett litet tips bara!haha.
ha det bra!

Postat av: HillieBillie

Men KajKaj du köper så söta grejer! (Läs det där med en skum morrande röst) Totally cute. Du måste ha på dig mössan någon dag! =D

2006-11-06 @ 20:54:00
URL: http://hilliebillie.blogg.se
Postat av: Aenigma

Julia; Tack för tipset! Ska komma ihåg det märket nästa gång jag befinner mig i närheten av en liknande butik. :) Ha dt bra själv.!
HillieBillie; Haha, it´s my thing u know! :D Klart att jag ska ha på mig mössan. Den är gryyym

2006-11-07 @ 10:25:37
Postat av: Alexanderdagny

Thank you for the resources. Keep up the good work!

2008-08-29 @ 09:03:28
URL: http://alexanderdagny.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback