Darn ankelbiter

Jag har en liten defekt i min hjärna. Det finns inget riktigt namn för den men den går ut på ungefär följande; så fort jag tittar på film, eller egentligen TV överhuvudtaget, det kan vara verklighetsbaserat eller totalt made up, och pinsama saker händer; då applicerar jag liksom hela situationen på mig själv och vill helst lägga mig under en sten och dö. Jag kan inte rå för det! Det bara händer, jag sitter där och tänker "nej nej NEJ, vad gör de, nej, vad händer vad gör JAG?" och sen måste jag sprinta därifrån på trummande små ben. För jag fixar inte och sitta kvar och nästan se mig själv göra bort mig. Nää. Det är en skada jag har. Funderar på att döpa den efter migsjälv, göra det till ett syndrom och få Nobelpriset i kanske medecin. Eller kemi.

Ja, jag sprang alldeles nyss iväg från Sweet Home Alabama när McDreamy kommer och ska överraska Reese Witherspoon, det blir ju genast mycket värre att jag jämförs med just henne och då bara ännu mer kan känna hur jag gör bort mig i form av just henne, och allting bara blir feeeeeeeeeel. Buhuu
Nu frossar vi i Oman istället, andas lugnt och tänker; "att vi har solen i magen". Ja.
5
Varm varm sand med varm varm sol på Kajsas på vatten tomma tomma skalle resulterar som vanligt i solsting. Denna gången låg jag bara med pannan på kaklet i badrummet och önskade att jag skule dö i 45 minuter. Nytt rekord!! Ser ni landets flagga mellan palmerna?
4
Upplägget var så här va; Jag, mamsellen och papi bokade resan först. Och jag fick eget rum på finfina Crowne Plaza. Sen kom broder med flickvän och sa "vi vill med!" och de fick inte plats på vårt hotell. Så de fick bo här, på det puttenuttiga hotellet med en svensk fjälltavla i receptionen. Creepy, I know.
3
För en vecka sen låg jag på magen i sanden och snosade skönt i solen bakom denna stolen. Det behövs inga fler ord.
2
1
Japp. Den bleka tönten är jag. Första kvällen, i ny klänning, i  en av mina gigantiska sängar (jag hade två) med knasig lugg och helt sinnessjuka ögon. Waoowiii

Kommentarer
Postat av: S.A.N.D.R.A <3

myysiga bilder :)

Postat av: Disa

hahaha, fy fan ! Snacka om att jag är fett avis nu då ! :P

2007-12-22 @ 23:12:21
URL: http://bizuuu.blogg.se
Postat av: loathing

jag kallar mej ingenting. jag är inte minimalist. jag gillar bara att ha det så enkelt som möjligt, men samtidigt så är jag kaos och dras till kaos. det är därför det inte finns någon ordning i mitt liv. och visst, jag älskar det, men samtidigt är det just...kaos..och det är förvirrande.
men det är inte så att jag inte ska ha några grejer alls, men man får inte vara överfylld heller, det skapar bara en massa onödig plats i skallen.
wow, när lägger du ut bilden på bloggen då? på den lilla bläckfisen?
ja, bläckfisen.
idag ska jag städa. gjorde aldrig det igår.
jag säger ju det, jag dras till kaos även fast jag kanske egentligen inte vill. men idag måste jag städa. jag kanske är bättre under press. idag kommer en kompis hit och han är allergisk mot min hund så jag måste städa och göra det rent och fint.
ha en trevlig dag.
loathing

2007-12-23 @ 10:41:50
URL: http://highwaytoloathing.blogspot.com
Postat av: L I S A

Åh, det där såg ju inte helt fel ut! :)

God Jul på dig!

2007-12-23 @ 11:26:15
URL: http://lisaplace.blogg.se
Postat av: jenny

Du var jättesöt på sisten kortet:)GO jul! :)

2007-12-23 @ 12:44:25
URL: http://jcn.blogg.se
Postat av: manda

hahaha alltså jag trodde jag var den enda som tyckte det var pinsamt när folk gjorde bort sig på tv :D jag blir själv helt WTF SLUTA NEEEEEEEEEEJ VAD GÖR DU när folk gör pinsamma eller dumma saker och skäms som fan själv.
jag tror också att det kan vara en defekt, för detta är något som hängt med enda sen barnaben då JAG tog åt mig och skämdes över saker andra barn hade gjort fel.
det är väldigt jobbigt, i vilket fall som helst.

2007-12-23 @ 12:59:44
URL: http://subtraktion.blogg.se
Postat av: Erika

Härliga bilder från Oman, älskar att se dem =)
Nu ska jag skynda mig att packa för alldeles strax ska jag åka iväg till julfirandet.
Ha en mysig jul Kajsa!
Kram!

2007-12-23 @ 13:24:20
URL: http://morgondimma.blogg.se
Postat av: Jelena

Ser jättefint ut. Återigen: jag vill också åka till Oman, det verkar ju fantastiskt! (Gillar de blåa grindarna på bilden framför allt)

2007-12-23 @ 21:06:29
URL: http://styleiseternal.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback