Hilfe bitte!

Jag är verkligen in need of help! Är riktigt sugen på att beställa lite från ASOS.se nu när det finns en massa små saker till billig penning och jag tjänar massor av pengar, överdrift men man kan ju låtsas.
Dock är jag ju så kass på det här med storlekar! Skor finns det ju massor av som jag drägglar ned skrivbordet för, som dessa sööööta
tofflor, men frågan är om jag överhuvudtaget kan ha dem ens i minsta storlek? Jag har fossingar som är små och köper vanligtvis skor i storlek 32-34. Är det någon som vet om jag borde kunna ha size 3? Vad motsvarar den i svenska storlekar?

Och angående klänningar och såvidare, jag är en 36 i vanliga fall, vilken storlek ska jag beställa då på ASOS? Är de små eller stora i storlekarna?

Jag vore så glad om någon kunde ge mig lite råd! :D Tack i förhand, söta raringar!

Kommentarer
Postat av: Lisa

Mysiga skor!

Jättesvårt att veta. Beror ju inte så mycket på affären som på tillverkaren.

De enda skor som jag själv köper från USA är träningsskor. Då kan man prova de här i nån sportaffär innan man beställer.

Menar du 32 i svenska storlekar? Har du så små fötter som 32or så tror jag du måste ta de allra minsta.

Hoppas det går bra!

Postat av: Jelena

Det där med klänningar är en lite svår fråga, eftersom ASOS säljer olika märken kan storlekarna variera (gäller så klart även skor, men inte i lika stor utsträckning). Skor har jag beställt från ASOS flera ggr, jag har 36,5-37 någonting, och då brukar en 5:a funka, möjligtvis vara lite lite stor. Så du bör absolut beställa den minsta storleken, alltså en 3:a, men frågan är väl om den inte kommer att vara lite stor ändå?

2007-01-06 @ 18:48:59
URL: http://styleiseternal.blogg.se
Postat av: Jelena

Hoppas att du hittar något i alla fall, man kan verkligen fynda på ASOS-rean.

2007-01-06 @ 18:49:24
URL: http://styleiseternal.blogg.se
Postat av: Aenigma

Lisa; Visst var de? :D Jag beställde dock inga skor alls igår, faktiskt ingenting eftersom när jag väl fyllt i allting och skickat viäg ordenfick jag svar att mitt kort inte fungerade. Då blev jag sur och struntade i allt. Men du har nog rätt i att jag skulle ha tagit storlek 3. Fast jag tror de varit för stora ändå!? :(
Men tack för råden!
Jelena; Okej. Som sagt blev det ju ingenting igår men det är ju jätte bra nu att jag vet för framtida asos shopping. För det lär det bli! :D Mihi Tack för hjälpen ändå verkligen!

2007-01-07 @ 12:47:14
Postat av: essie

storlek 3 kommer motsvara en normal 36:a, så du vet :)

2007-01-07 @ 14:39:18
Postat av: Chriskathrine

What an awesome site.There certainly has been a lot of work gone into this.Congratulations for a job well done

2009-06-23 @ 09:57:55
URL: http://chriskathrine.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback