Tennisbollar och Häegen daz

Bloggandet lider av lite långsam uppdatering då jag istället för att jobba med att pracka på folk vett om alvedon och ibumetins skillnader på apoteket springer runt i preppy kläder, snackar med journalister och kollar tennis.
Båstadveckan har börjar, bratsen invaderat, jag ätit oseriösa mängder Häegen Daz (vi får äta hur mycket vi vill, och damn vad gott det är med Belgian Chocklate!), kikat på folk och hejat på svettiga tennisspelare.
image713
Kunde inte riktigt bete mig som folk då jag såg en kvinna komma linkande, ja linkande, i dessa klossiga och 70-taliga heels från Guccis vårkollektion på centercourten. Jag trodde inte att det kunde göra så ont att se ett plagg man diggar vara så elakt felmatchat. Denna sko till en prickig 50-tals klänning med vidd!
Det gör för ont att tala om...
Själv skuttar jag runt i 2 ½ nummer för stora Lacosteskor eftersom det var minsta storleken och det är en del av den uniform vi ska bära som arbetande under Catella Swedish Open. Lite vingligt.

Imorgon drar det igång ordentligt och alla världens A-, B-, C- (och D- aka Runar typ)kändisar lär flockas som flugor på ett kadaver tillsammans med fläskotlettflottiga backslicks, Turkosa Birkinbags och icke tennisintresserat folk. Förhoppningsvis även en del tennisintresserat folk också.
Någon som är där? Hojta isåfall!

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Stackars Gucciskorna som hamnat på en sån.. klädmisshandlande människa! De borde bo hemma hos mig i stället... :)
Du får lägga bomull eller papper i dina skor, det borde nog hjälpa!

Postat av: Fannie Myrén

Hahah du skriver sjukt ball!!

2007-07-10 @ 11:57:55
URL: http://fancyfannie.blogg.se
Postat av: Jelena

Jag var där, men nu är jag hemma igen. Men jag såg inte en enda turkos Birkin bag! I wish though!

2007-07-11 @ 23:06:12
URL: http://styleiseternal.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback