A day to remember

Först tänkte jag att jag skulle berätta hur roligt det var att shoppa i lördags. Sen kom jag på att eftersom varenda modebloggande flicka i Sverige ändå antagligen ägnar dagens bloggning, som vanligt, åt just mode och shopping så struntar jag i att göra det. Jag säger istället bara, tänk vad härlig en dag/helg i Östersund en sommadag kan vara när man är med sina vänner!
3
 Kikande på sista filmen med världens härligaste Johnny Depp som världens härligaste karaktär Jack Sparrow, hemtrallande i den ljumma natten med Hannas alla H&M påsar (se, där fick jag in shopping!) och nästkommande dags soldyrkande och cancerframkallning i badhusparken med mys, godis och lite karatekast. Jag tror att ordet jag söker är fantastiskt?

Nu blir det brännboll in tha park, uppackande av paket från broder P i Stockholm och ännu mer häng med kompisarna och särskilt Hanna som ska bo här.
Imorgon, jag lovar imorgon, blir det uppvisande av shopping och idelt modesnack igen.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Vad mysigt det låter!

Postat av: Cecilia

Jaha vad härligt med sol och badusparken:)
Vi åker tillbaka till Göteborg på torsdag tror jag. Tilda fyller år på fredag så då måste hon ju ha kalas hemma:) Men vi ska tillbaka hit igen i början av juli. Tar du studenten på fredag eller är det nästa vecka? Ni har ju iaf toppentur med det härliga vädret, det hade vi med när jag tog studenten. Så härligt att bara vara ute och njuta av sista tiden tillsammans:) Kramar och god natt!

2007-06-04 @ 23:39:17
URL: http://cillenl.webblogg.se
Postat av: Nanó

Det måste ha varit en härlig dag med tanke på alla glada miner jag ser överallt:)
Jag trodde du hade tagit körkort redan, du som är så gammal(host, host):D Jag får ju förfan körkort först om 1½ år! Jag vill ha det nu! Jag hatar att bli skjutsad överallt..
Jag har inte fått något sommarjobb, det är alltid ont om jobb i Åbotrakten. Däremot så har jag sökt jobb som reporter på Hufvudstadsbladet på ungdomssidorna, men det är ett ettårigt jobb. Vi får se hur det blir med det:)!
Hoppas verkligen du får en härlig sommar (trots att du jobbar, men lita på mig, det lönar sig att jobba! Att stå med pengarna i handen är härligt!) Kramar och pussar!

2007-06-05 @ 10:39:48
URL: http://nanoism.blogg.se
Postat av: clara

åh, vilken raring! Du är så fin och tar så mycket pesonliga rara bilder! Pussilussi! :*

2007-06-05 @ 17:54:44
URL: http://underbaraclara.webblogg.se
Postat av: Cornelia

Vilken underbar dag! :D

2007-06-06 @ 12:26:45
URL: http://nelias.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback