Doften av gardenia

Jag tycker ju som sakt om accessoarer. Och jag har en hel jäkla massa. Men det är ju inte allting jag faktiskt använder. En massa är sånt där krimskrams och bijoutirer som är kvar av rena nostalgiska skäl.
Som min sköldpadda från Väst Indien. Inköpt under en av mitt livs hittills mest fantastiska resor. Sagolika minnen kommer jag alltid att ha kvar i hjärtat och huvudet men i materiell form är detta halsband fullkomligt perfekt. Den bulliga och turkosa sköldpaddan med mönster och helt gjord i lera på något märkligt vis. Idag inser jag att den inte är mycket fär världen men då var jag så fäst vid den. Inköpt i en liten vacker och pittoresk butik inne i Cabarete, Dominikanska Republiken, med min nyfunna vän Carmen. Doften av gardenior, min sköldpadda runt halsen och ödlorna som solade på väggarna till ljudet av havet som syntes mellan palmerna från vår balkong är etsade in i minnet. Den hänger på en vinflaska som är fylld med sand från ön som för alltid kommer att vara "min" ö i Karibien.Turkos och fin. Inte alls fashionabel eller med dubbellagda C:n, utan bara söt och full med fina tankar.
1
Jag vet inte hur det är med andra. Om ni är som mig. Tycker om att ha kvar de där små och egentligen obetydliga tingesten som bara med en lätt rörelse av fingertopparna kan få en att minnas allt man vill.

Kommentarer
Postat av: Sassy

Jag älskar krimskrams och småsaker som egentligen kanske är lite för knäppa för att köpas, men som jag bara måste ha ändå, för att de ÄR något så mycket att jag behöver dem som minnen.

Postat av: bownii

svar: så skönt att du slipper göra nåt..naturliga är alltid snyggast

2007-11-29 @ 19:06:11
URL: http://bownii.tjejsajten.se
Postat av: Maria

ja och inte kan man få för mkt av accessoarer :D

2007-11-29 @ 19:07:23
URL: http://fashionstars.blogg.se
Postat av: SANDRA

svar: kul och höra att du tycker det!

2007-11-29 @ 19:08:48
URL: http://sandr4.blogg.se
Postat av: SANDRA

svar: kul och höra att du tycker det!

2007-11-29 @ 19:09:12
URL: http://sandr4.blogg.se
Postat av: Erika

Jag har en låda med olika saker från mitt liv. Kan sitta och titta och fingra på dem och tänka tillbaka till just den tidpunkten i livet. Härligt!

Min sambo har varit till dominikanska republiken. Lite avis är jag på honom (och dig)
=)

2007-11-29 @ 19:09:17
URL: http://www.morgondimma.blogg.se
Postat av: EmmahSusanna

Haha, okej! :) Såg på stan idag att Kappahl hade jättemycket söta pyjamasplagg! :)

2007-11-29 @ 19:18:14
URL: http://emmahsusanna.tjejsajten.se
Postat av: SANDRA

svar: kul och höra att du tycker det!

2007-11-29 @ 19:28:19
URL: http://sandr4.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback