The Joss awards

Jag är trött. Alldeles för trött för att skriva massa saker. Särskilt som jag just skrivit en artikel om just det som jag lägger upp bilder om. Men snabb recap. Igår var de avslutningen på den elva dagar långa supersession med skidåkning, fotografering och filmning i Åre. Jon Olssons egna småbombastiska tävling.
Jag måste påminna mig själv om att nästa gång jag har fest så ska jag bli inflygen i helikopter, filmas så att alla ser min entre på storbildsskärm och ha smoking på mig. Jepp jepp.
Men det var roligt. Hela arenan inne på hotellet Holiday Club var fyllt till bredden med fler googlesbrännor än vi sett totalt i våra liv och även om jag alltid säger att "har man sett en skidfilm så har man sett alla" så var det grym kvalité på vissa av dem. Lite lyteskomik blandat med jävligt vass skidåkning, råsnygga foton och djävulskt bra filming i världens vackraste dalgång.
5
Konfrancierer var någon svensk standupkomiker och snubbe vid namn Luke. Luke var snygg. Det var allt jag hade att säga om det.
4
Simon Dumont i en ihopsatt fotoserie i hoppet som jag fotade Jon vid förra veckan. Det i Stendalen. Kolla ljuset liksom, och fjällen i bakgrunden.
3
Den lilla röda pricken är kabinen på väg upp mot toppen, den litr större röda pricken är galen unge som susar runt i luften en massa varv på skidor och ändå landar utan att slå ihjäl sig. Vid 1000 metersliften.
2
En bild ur vinnaren Sammy Carlsons film, tagen från helikopter ned på hoppet längst upp på skutan.
1
Jag vet att jag sagt att modebloggvärlden är klubben för inbördes beundran. Men här har vi nog den absoluta klubben för inbördes beundran. Helt galet.
Efterfesten på Bygget var om möjligen ännu mer galen än det mesta jag stött på i festväg. Stureplan.se tre år, släng dig i en vägg så att säga. Fast ja, Elin Kling var ju både på den festen och på Bygget igår. Hur det nu kommer sig.

Nu funderar jag på att äta frukost.

Kommentarer
Postat av: bea

Äta kajsaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

Postat av: Lisa

Va? Nä, jag är inte alls avundsjuk...

2008-04-06 @ 17:41:41
URL: http://ostyrigalockar.blogg.se
Postat av: Sarah

jag blir så himla glad av att se dina foton. Speciellt dina foton för olika jobb. otroligt! vill att du ska komma till stockholm snart så att jag får krama lite (mycket) på dig. Puss

2008-04-07 @ 17:23:45
URL: http://lostdetective.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback