Back were it all started

Tre kollin med väskor hade jag med mig in till Östersund idag på tåget och som jag sen fick släpa upp från västra stationen till LTs lokaler. Puha! En datorväska, en väsäväska med alla viktiga saker och så klädväskan som är en stor otymplig sak ifrån ELLE. Så var denna dagens motion avklarad.
Nu sitter jag i "mitt" rum hos våra vänner på Frösön och det känns lite sådär. De åkte till sin lägenhet i Åre och här sitter jag i deras hus liksom. Men det ordnar sig. Jag ska ju mest jobba och så. Men ändock. jag är aldrig helt trygg eller bekväm på andra ställen än där jag faktiskt är hemma. Och jag är inte hemma nu.

Tog en sväng på stan för att knalla till Teliabutiken och hämta refilkort och då slank lite saker med när jag ändå var vid butikernas kassor. Inte ett shoppingår iår jag vet, men det fanns ett behov för vissa saker och andra var faktiskt för en god sak. Trots att det var shopping!
4
Jag glömde tofflor hemma och dessutom är både dunsockarna och Topshoptofflorna förstora så jag investerade i dessa från Dinskos barnavdelning med Hello Kitty på. Jag är ingen Hello Kitty tjej men de var rara, gosiga och kostade 50 kr. Och så gjorde de mig glada!
3
När jag köpte mina organiska lövformade lila örhängen på Glitter för en vecka sen eller två så var det ju egentligen de gula jag var ute efter från början. Men de fanns inte i Umeå. Så jag köpte de lila. Mycket bra köp förvisso. Men nu fanns dessa för facila 10 kronor. Så jag haffade dem. + den något småäckliga skalbaggen till halsband. Men jag tycker om knasiga smycken och speciellt med småkryp och insekter.
2
Fashion against Aids-kampanjenH&M har dragit igång och är det någongång man kan tänka sig att stötta en kampanj på detta viset så är det när det faktiskt har ett riktigt bra syfte. Vilket jag tycker att det är. Mer fördjupning i det där en annan dag men ett vitt, oversize linne i 100 % ekologisk bomull med Rufus Wainwrights motiv införskaffade jag. Många fina plagg men jag fastnade för detta stilistiska. Och hur gulligt är det inte att RFSU sponsrar/samarbetar med dem och att man får ett paket kondomer i och med att man köper något från kollektionen? Hur fint som helst tycker jag. Fashion against AIDS alltså. 
1
Okej. Ju mer jag tänker på detta så inser jag hur komplett onödigt det var. Men alltså. Mina älskade små tygskor i vitt och blått i rutmönster håller på att faller samman. Och sedan jag köpte dem den där dagen på Myrorna i Halmstad en sommareftermiddagför 2 år sedan har jag älskat dem av hela mitt hjärta. Och jag vill inte ha några ersättare. Men kanske några att byta av dem lite med så att de håller liiite, lite längre. För 100 pix fick jag ett par vitprickiga skapelser på rosa botten. Förvisso 2 storlekar för stora då de är 36:or men det var ju den minsta.

Kommentarer
Postat av: Evis

Supersöta skor. Men har du storlek 34?? Vad är du för en liten älva?

Postat av: caroline

jag har haft en shoppingfri månad i januari, så idag var alltså sista dagen. det har gått så bra så bra och jag känner verkligen hur mycket skräp man ibland får med sig hem- som man inte alls behöver! jag har verkligen fått perspektiv på vårt konsumerande, och säger som dig, i år är inte shoppingens år. i år ska jag köpa upplevelser; resor, festivaler o s v. men imorgon när det är februari ska jag nog ändå kika in FAA-kollektionen. om det nu finns något fint är det iallafall för en fin sak :)
lycka till med ensamheten och jobbet!

2008-01-31 @ 19:48:35
URL: http://imagine.webblogg.se
Postat av: katrin

söta saker :) en sån där tröja från fashion against aids vill jag också investera i, din var jättefin!

2008-01-31 @ 19:52:46
URL: http://katla.tjejsajten.se
Postat av: Maria

Hoppas man får de där kondomerna då man beställer från webshopen med ;D Beställde ett likadant linne, trycket är ju rena konstverket :)

2008-01-31 @ 19:53:10
URL: http://www.shoppoholic.blogg.se
Postat av: Maria

Hoppas man får de där kondomerna då man beställer från webshopen med ;D Beställde ett likadant linne, trycket är ju rena konstverket :)

2008-01-31 @ 19:54:28
URL: http://www.shoppoholic.blogg.se
Postat av: Sassy

Vilka fina saker du fick tag på!! Den lilla baggen var jättesöt, skorna likaså, de ser ju ut som godis, och tishan var snygg!

2008-01-31 @ 20:01:23
URL: http://eurotrash.blogg.se/
Postat av: Julia

Åh, jag provade det där linnet (trycket är verkligen helt underbart) men modellen satt inget vidare på mig, så istället lade jag mina pengar på Timbalands fina tröja. Jag föll lite för trycket "Fashion & music against AIDS" och den snygga hörlurs-gubben. Fast jag fick inga kondomer jag... (de kanske trodde att jag var under 15, hahaha...) :) Nej, men jag är faktiskt väldans nöjd med mitt köp, organisk bomull känns ju som ett bra val också! Min tröja lyste upp min annars så fruktansvärt värdelösa dag. Men den dagen är en annan historia och den får nog inte plats här. Så puss & kram och ha en fin vistelse i Östersund!

2008-01-31 @ 20:18:43
URL: http://prick.blogg.se
Postat av: loathing

jo det e svårt att sova borta, det är liksom en inställning i kroppen, man mår bäst hemma i sin egen lägenhet i sin egen säng. men sen är det farligt att vika sej för den känslan. att inte vara borta hos andra just för att det är bättre hemma. då blir man fast hemma för alltid. gå på toa hos andra är känsligt, men roligt. jag hoppas alltid att nån ska höra när min skit faller i vattnet. men vill man inte det så kan man ju lägga papper, då hörs ingenting. eller passa på när någon diskar eller dammsuger eller är långt bort eller lyssnar på musik. då kan man konsentrera sej mer när man vet att dom andra är konsentrerade på det dom gör.
tjiho!
sov gott.

2008-01-31 @ 21:32:25
URL: http://highwaytoloathing.blogspot.com
Postat av: Nathalie

ska nog också köpa rufuslinnet, riktigt fint!!

2008-01-31 @ 21:59:48
URL: http://www.nenneblogg.blogg.se
Postat av: Jelena

Åh, Hello Kitty tofflorna är underbara. Tyvärr har jag missat FAA hittills eftersom jag inte varit hemma. Men lite bilder på kollektionen har man ju sett, så jag trooor att jag ska köpa något, men jag vet inte än. Tycker att det verkar som att DU gjorde ett bra val där i alla fall!

2008-01-31 @ 22:10:50
URL: http://styleiseternal.blogg.se
Postat av: Aleya

Jag gillar Hello Kitty och tycker tofflorna var jättesöta.

2008-01-31 @ 22:22:35
URL: http://aleya.webblogg.se
Postat av: catharina

snyggt linne!

2008-01-31 @ 22:45:20
URL: http://gallon.blogg.se
Postat av: Disa

Ja visst vill man , älskar den bilden , det gör mig glad lixom =)
Så söööta skor haha :D halsbandet var jättefint tyckte jag! :) ha det så bra kajsa! :D Kraaaaam

2008-01-31 @ 23:22:36
URL: http://bizuuu.blogg.se/
Postat av: Siri

åh, härlige sko! eatable rett og slett...

2008-01-31 @ 23:51:29
URL: http://inlustwetrust.blogg.no
Postat av: Fani

oh, tack raringen :) vilka fin-fina grejor du hade där då. tummen upp för de häftiga skorna & de söta tofflorna speciellt (y) kram på dej

2008-02-01 @ 00:07:49
URL: http://glikia.blogg.se
Postat av: Beppo

du kommer trivas, östersund är en vacker stad:)

2008-02-01 @ 00:12:36
URL: http://niklasb.blogg.se
Postat av: stina

hehe.. där har vi ju nått för alla småbrudar som inte vågar gå och köpa kondomer på apoteket.. köp en tröja istället! smart!

2008-02-01 @ 10:28:52
URL: http://contaqt.blogg.se
Postat av: Elisabet

Vilka söta tofflor! Ha en jättebra dag!

2008-02-01 @ 11:56:03
URL: http://stenvreten.blogg.se
Postat av: bokmald

Hej och tack för din fina kommentar.
Den där t-shirten var väldigt fin, jag är rätt förtjust i sådana oväntade
samarbeten. H&M och RFSU. Inte det första man tänker på, men ingen dum idé alls.

2008-02-01 @ 19:44:30
URL: http://www.metrobloggen.se/bokmald
Postat av: shoebox

Det kanske är olika på olika ställen? Rufus Wainwright´s motiv var fint, eller jag gillade i princip alla tryck, men ville helst ha en dessa två :)
Och förresten undrar jag som Evis ovan: Har du 34 i skostorlek? :)

2008-02-01 @ 19:52:56
URL: http://shoebox.tjejsajten.se
Postat av: Rousanna Black

Skalbaggen var söööt!

Du är inte ensam om att tycka om knasiga smycken :)



Rousanna Black

Min hemsida: http://www.casinos-online.se/spela-gratis-blackjack%20


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback