No love, no glory

Ska sätta mig och skriva en krönika till tidningen. Kanske gå på en promenad med mina pälsiga öronmuffar som dämpar alla vassa ljud. Stryka med fingrarna över berlocken med oss två innuti. Bita på naglarna fast det inte finns något kvar att bita i. Fast det gör ont och gör att jag inte kan skriva. Kika på vår svarta brevlåda för att se om det som jag väntar på kanske kanske komme nu när det borde.
1
Lampor. I taket. Från en av de iskalla svängarna till Östersund när vi hade all tid i världen.
2
En höstdag när solen gick ned bakom fjällen och gjorde så att alla löv glödde. Min fläta fick färg av små rankor och bär och hela världen var i ett långt ifrån svart vitt spektrum.
3
En av illustrationerna jag aldrig gjorde klart. Men som jag ibland tycker om ändå.

Kommentarer
Postat av: Sica

Ja, han är snäll, min karl. :) Men lyckligtvis heter han inte Kael - det är bara jag som kallar honom för det. Det uppkom efter ett internskämt oss emellan första tiden vi träffades. Han heter något så enkelt som Mikael :D Däremot är hans efternamn en aning udda ^^ Men Kael uttalar jag precis så fult som det ser ut antagligen! haha K a e l helt enkelt som i slutet på miKAEL ;) Roligt va ;p
Och tack själv till dig som förgyller bloggvärlden med din ultimata blogg! Jag kan inte säga det för många gånger, det blir helt enkelt bara den känslan efter varje inlägg man läser hos dig - underbart. Och jag är en sån människa som bara måste säga saker som jag tycker och tänker till de människor som påverkar en positivt. Så det är egentligen du som ska ha all tack som har tagit fram dom orden från mig!

Hoppas att det du väntar på kommer med posten alldeles snart!

Postat av: bea

(svar)
haha, köp på! pilgrim brukar ha ganska mycket med rosor så att du inte har hål i öronen behöver inte vara något hinder :) lycka till!
fin teckning, vad duktig du är!

2008-01-02 @ 15:47:44
URL: http://beasmode.blogg.se
Postat av: Erika

Att prioritera resor och upplevelser är ju egentligen bättre än att spendera alla sina slantar på materiella saker. Upplevelser bär man alltid med sig.
Jag borde lyssna på mitt eget råd där och sluta spendera slantar och istället spara dem till en resa, så att jag kommer utomlands någon gång i mitt liv (har varit till finland men det räknas som inte till utomlands).
Men, jag ska göra mitt bästa, säger jag som varit och shoppat idag *host*

2008-01-02 @ 16:23:15
URL: http://morgondimma.blogg.se
Postat av: sofie

svar: samma här, jag gillar henne!
haha, juste ja, det var riktigt roligt att hon var med där, typiskt vickan att vara den som "stjäl" uppmärksamheten. har hört talas om att lindsay kanske också skulle vara med i serien i framtiden? har du hört nått om det också? =) kram

2008-01-02 @ 17:42:58
URL: http://thenoteboook.blogg.se
Postat av: The City

Grym illis där ;)

2008-01-02 @ 20:18:51
URL: http://thecity.blogg.se
Postat av: caroline

Fint, som alltid :) Och gulligt med lingonriset i flätan!
Re: Hahaa jag förstår det! Jag är så lycklig så lycklig, för jag fick ett nytt objektiv till min igår!! ett zoom 100-300. Sen julklapp, men gladgladGLAD blev jag! Hoppas din kommer till dig snart :) Kram

2008-01-02 @ 20:41:36
URL: http://imagine.webblogg.se
Postat av: Jennie

coolt tecknat :)

2008-01-02 @ 20:55:31
URL: http://unreal.blogg.se
Postat av: L I S A

Helgrym illustration :)!

2008-01-02 @ 21:22:52
URL: http://lisaplace.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback