Små fynd

Köpa-billiga-saker-djävulen hoppade på mig och bet sig fast i struphuvudet tills jag införskaffade lite småkraffs på Glitter igår igen. Men faktum är att eftersom min nya grej, i sommras var det armband, är fina hårspännen och de kostar typ ingenting på überrean så köpte jag ett par till. + de fina lite organiska, bladen till örhängen som kommer passa såå fint till min nya klänning.
En till rosklämma fast i brun plus en söt lackrosett i senapsguld. Alltihopa för facila 29 pix. Fynd kallas det.
1
Nu ska jag dricka te och ta igen ig efter yogan. Förövrigt svimmade jag nästan på hälsocentralen idag. Det var lite läskigt. Men mer om det imorgon. Och om att min skola här i byn som jag gick i 8 och 9:an snart har brunnit ned till grunden ikväll... hej och hå liksom.

Kommentarer
Postat av: Emma

det är så obehagligt när man nästan håller på att svimma! men finfina nya hårspännen. min grej just nu som jag köper massor av är scarfs.

Postat av: katrin

åhnej, vad hemskt! Fina fynd i varje fall :)

2008-01-22 @ 21:52:07
URL: http://katla.tjejsajten.se
Postat av: Disa

åho, söting guling rosett :D älskar att fynda, det är verkligen skitroligt, det blir man glad över!!:)
Låter inte bra med skolan du !! Jisses..
Ha det bra kajsa, Kram

2008-01-22 @ 22:12:02
URL: http://bizuuu.blogg.se
Postat av: Sara

Vad härligt att du är tillbaka!
Blev himlans förvånad när du ploppade upp på Claras... Så glad för er skull, att ni hittat varandra!

2008-01-22 @ 22:19:38
URL: http://www.blissara.webblogg.se
Postat av: Sara

Blev ju så glad av ditt fina inlägg, så jag ville skriva ett till tillbaka!
Jag blev också lite kär i halsbandet, men får dock avslöja att det egentligen är skrik-turkos-ljusblått ;) Men bilden blev ju så fin i dovt ljus! Jag är egentligen inte så mycket för plast alls, men just detta halsbandet fångade mig. Ger en skönt lite tacky känsla när jag är på det humöret.
Jag skulle mer än gärna höra dina smyckeshistorier! Ooooh vad roligt. Om du börjar med en, utan att tänka att du måste göra alla, så blir det inte så jobbigt :) Om du nu vill alltså.
Angående din vän så är jag också helt övertygad om att han finns med dig fortfarande. Vem är det som kan säga att han inte finns, så länge han finns i någons tankar eller minnen?
Sov gott kära du!
Dina inlägg gör mig så glad.

2008-01-22 @ 22:36:17
URL: http://www.blissara.webblogg.se
Postat av: victoria

Å, du skulle bara veta hur vacker du är i din ros (föregående inlägg) ja, wow säger jag bara! Nu måste jag nästan ta mig en titt på Glitter här i Tuna och se om inte de har lite fina rosor... (: Jag brukade bära fakeros i håret när jag hade långt hår, det är då det är som finast!

2008-01-22 @ 23:23:42
URL: http://svartvitlila.blogg.se
Postat av: Annika

Vilka FANTASTISKA fynd du gjort! Jag fullkomligt älskar rosen och rosetten. Helt underbara.
Jag passade på att utmana dig i bloggen, sju sanningar vill jag minsann att du hasplar ur dig! ;)

2008-01-23 @ 01:06:35
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: Julia

Åh vilka fina fynd! Jag var också en sväng inne på Glitter idag och deras 75% rea är verkligen förträfflig! Allting blir ju billigt som bara den. Själv hittade jag en underbart fin grön liten clutch med gulddetaljer. Perfekt att ha med ut när man dansar fötterna trötta eller som förvaring för små söta sminkprylar. :)
Det där med skolan lät lite läskigt måste jag säga... samma sak med svimningen! Det är så obehagligt att nästa svimma, har bara hänt mig en gång och jag vill inte att det ska hända igen! Usch! Kram på dig!

2008-01-23 @ 01:20:50
URL: http://prick.blogg.se
Postat av: Jelena

Oj, hoppas att allt är bra med dig nu? Låter lite oroväckande att nästan svimma så där. För övrigt är du ju så duktig med ditt köpstopp att jag knappt tycker att 29 kronor räknas! Är grymt imponerad över att du lyckas hålla den där djävulen borta annars! :)
Fina spännen förresten, men örhängena är lätt finast! Skulle också vilja köpa lite mer spännen. Men mitt hår är så tjockt och tungt att det är svårt att få dem att sitta kvar där jag vill, tyvärr :(

2008-01-23 @ 07:30:16
URL: http://styleiseternal.blogg.se
Postat av: Felixkjersti

Very nice site. Will sure visit again.

2009-08-04 @ 08:00:20
URL: http://felixkjersti.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback