Svart eller vitt.

Innan någonting annat sägs; läs för i helvete!
Hon har ju som vanligt så rätt. Men flicksnärtan som skrev det liknande inlägget långt efter henne
får ju credden eftersom hon är en av "Milkisarna" och anses sjukt läsvärd för sin blogg med korniga bilder på smala ben, rufsigt hår och svarta garderob. Det är sånt som gör mig så less på bloggvärlden.
Det och den andra kategorin då. (även om det, som P återigen säger, finns ett antal finfina bloggar från de båda kategorierna. Bara det att det går inflation i allt och det mesta är dravel.)

Nu när jag har lugnat ned mig så kan det förtäljas att jag med hjälp av bästa vännen, och hennes tålamod för jag har då inget, inhandlade ett par välbehövliga jeans. Vilket jag inte köpt på år och dagar. Ordagrant.
Att pilla runt i REAhögar med febrilt rotande fyndletare tappade vi snabbt orken för och begav oss till H&M där ett par högst normala och enkla jeans i mörk tvätt och modell SQIN valdes. Se så glad jag var i provhytten bara.
Ett par rosetter i plommonlila och vinrött inhandlades för billig peng på Glitter som REAkompensation dock.
Hårspännen med rosetter kan nämligen Kajsor inte får för många utav. 

Kommentarer
Postat av: Miriam

cuteness!! åh vilken fin rosett. natti natti

Postat av: nathalie

fin rosettas!

2008-07-24 @ 23:38:10
URL: http://ruddy.blogg.se/
Postat av: bea

du är så söt att man dör

2008-07-24 @ 23:40:35
URL: http://lillasnigeln.webblogg.se/
Postat av: Julia

Jag håller med till fullo! Nu när jag kom hem hade jag över tusen blogginlägg att läsa, men det ofattbara är att de flesta ser likadana ut. Det är hundratals vippiga kjolar, brunbrända ben, ben & jerry's-burkar och blomsterbilder. Allt blir bara en massiv blogg-gröt som gör mig trött. För visst, det är inget fel att inspireras av andra och det händer ju att jag också lägger upp bilder som kanske är i samma stil som den där enformiga modebloggsnormen som skapats, men ibland undrar man liksom var personen bakom bloggen finns. För alla kan ju inte vara så lika?!

En sak som är svår med att ha en blogg är att visa upp en rättvis bild av sig själv. Ofta blir bloggen vinklad och visar bara en sida av personen bakom och det är kanske därför många bloggar är så lika...? Jag tror att fler bloggar skulle bli roligare och mer varierade om man visade lite mer av sina andra sidor också. Det behöver ju inte innebära att man vräker ut hela sitt privatliv i bloggen men bara göra det lite mer eget och unikt. Nu är jag ytterst glad att din blogg inte är en utav de här "kopie-bloggarna" utan det känns verkligen som om den är 100% Kajsa. Det är fint tycker jag! Puss och kram!

2008-07-24 @ 23:47:16
URL: http://prick.blogg.se/
Postat av: johanna

åh vad fin rosett! Sv; nej eller hur! visst vill man tillbaka till the big apple.. :/

2008-07-25 @ 02:02:07
URL: http://notanotherrichkid.devote.se
Postat av: Sassy

Hon har ju en poäng, det är så tråkigt med likriktningen bland modebloggarna. Du är dock helt egen som tur är! Unik är vad du är.Snygga jeans du fick tag på, och idag ska jag till stan och jaga rosetter!

kram

2008-07-25 @ 10:08:12
URL: http://eurotrash.blogg.se/
Postat av: Jenny W

Ja, det har ju onekligen uppstått två typiska modebloggsideal, som efterapas utan hejd. Håller med dig om att det är jäkligt trist! /Jenny

2008-07-25 @ 11:37:31
URL: http://jennyolivia.blogg.se/
Postat av: MANGO

du är allt för go kajsa! rosetter är så dunderfint..sv: ohja jag älskar mina hörlurar, men de finns väl lite här o var i sverige så du kanske hittar dem här oxå? :D hihihih. älskar färgerna på dem!

2008-07-25 @ 11:50:30
URL: http://mango.blogg.se/
Postat av: victoria

Haha, angående Acne så vet jag inte vad det är som är så speciellt. Eller, för mig är det såhär: jag älskar stilrent, mörka, "tråkiga" färger men samtidigt lite vasst. Vart hittar du det bland damplagg? Ingenstans! Det myllrar av basplagg, ja, men de saknar den där vassheten. Däremot finns det gott av det på herravldelningarna! :)Läste det inlägg du länkade till och håller med till större del. Fast jag har mest problem med de som apar efter de stora bloggerskorna. De får mig att vilja spy, honestly.Ps. AW! Du med dina söta rosetter! Sötis där.

2008-07-25 @ 11:50:56
URL: http://svartvitlila.blogg.se/
Postat av: Wysteriia

vilken söt rosett :)

2008-07-25 @ 12:22:49
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: alma

just, just, båda kategorierna är ju kopior av andra. inget eget. snark....

2008-08-06 @ 09:02:47
URL: http://whatalmawears.blogspot.com
Postat av: Berntmarianne

Hello admin, nice site! Good content, Beautiful design, thanks! Greetings

2008-08-28 @ 08:45:23
URL: http://berntmarianne.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback