Judge me.

2
Jag diggar klipska flickor. Och en riktigt briljant klipsk flicka är Ragnhild.
Hon är typ ball i allt hon gör. (jag hatar ordet ball, jag hatar Mia Å ännu mer för att hon tvingade in ball i mitt annars ganska ordentliga vokabulär. DumMia..) Men istället för att fylla upp egokvoten genom att önska att folk ställer frågor så kom Ragnhild den balla ungen på att fråga vad vad folk, ni läsare, tror att man är för människa. Hur ni uppfattar mig helt enkelt. Vore galet intressant att läsa vad ni ser mig som för varelse av människoras!

Så jag snor brutalt hennes briljanta idé, men naturligtvis så ger vi henne credden för uppkomsten, och frågar alltså;
Hur uppfattar ni mig, hur tror ni att jag är, vad verkar jag vara för en människa?
Alla områden inräknade (så länge vi håller oss på en någorlunda normal nivå).
Typ; är jag spara eller slösa? Är jag den som beställer in den märkligaste asiatiska maten med extra kryddor bara för att det är spännande? Var jag mönsterelev i skolan eller ålade jag runt mellan bänkarna? Ja ni fattar. 1

Kommentarer
Postat av: Leia

bra idé!!! måste ju fråga...är det där linnet från monki?? svårt å se...

kramar

Postat av: bea

sluta va så himlans sööööööööööööt. ja blir tokig. älskar bild ett tänkte ja skriva för det gör ja verkligen. men sen va bild 2 helt underbar med.

2008-05-05 @ 23:43:18
URL: http://lillasnigeln.webblogg.se
Postat av: Regine

Dødskule bilder av deg!! :) du er kjempesøt!

2008-05-05 @ 23:56:41
URL: http://www.regine.devote.se
Postat av: Emma!

jag tror, eller har uppfattningen om att du är en sån person som faktiskt på riktigt struntar i vad folk säger för dumheter om dig. Jag tror att du är en lyhörd person som tycker om människor. Du är nog morgonpigg och väldigt kreativ. Och sakerna som poppar upp i huvudet på dig måste du skriva/rita ner på ett papper direkt! Annars så finns risken att det försinner, mitt bland alla andra saker som trängs i ditt huvud. Det som är fullt av saker att komma ihåg, saker att göra, saker som är roliga och saker som måste få ta lite tid.

Om du ska göra dig riktigt fin någon gång tar du på dig kläder som har ett värde för dig. Det tror jag.
Dessutom tror jag att du blir arg över orättvisor och att du inte är rädd att rycka in om det hände något.

Det är känslan jag får. ^^

2008-05-06 @ 00:52:28
URL: http://pearldiver.blogg.se
Postat av: anna

asså kajsa, du blir bara vackrare för var dag, varje bild jag ser i denna din underbara blogg!

och tack för din söta kommentar .kramar!

2008-05-06 @ 01:25:35
URL: http://pyttis.blogg.se
Postat av: Sica

Åh vad roligt! Ja, förutom det faktum att hela sverige borde fatta att du är bland de mest kreativa människor som trampar runt på den här jorden verkar du vara vädligt rar och go. En envis och bestämd dam är du nog också ibland. Du är nog inte mer sparsam än medelflickan men du sprätter dina pengar med omsorg och lägger dom på viktiga saker/kläder, saker som ger dig minnen för livet. Du verkar också vara en ivrig tjej som har svårt att sitta still och vill förnya dina kunskaper hela tiden. Du har både barnet och allvaret inom dig, har jag fått uppfattningen om. Och ja, tålamodet ditt kanske inte är särskilt långt alltid. :0) hihi. Ja, man skulle ju kunna hålla på i evigheter här :D Du har i vilket fall som helst gett mig en väldigt positiv bild utav dig, med massa energi. Thats for sure. Så om du satt still på din bänkplats lugnt och stilla under skoltiden är svårt att tro ;P

2008-05-06 @ 08:22:06
URL: http://sicastyle.blogg.se
Postat av: Carms

Hihi, galet härlig bild där du hoppar :) shortsen är från h&m va? har likadana.

Jag uppfattar dig som världens snällaste, goaste och coolaste tjej med skinn på näsan som vet vad du vill men som aldrig kör över folk om du inte behöver :) bästa sammanfattningen jag kan komma på.
Shit, ni åker snart till NY va?! pirrigt?
KRAM

2008-05-06 @ 09:11:34
URL: http://www.carmelia.blogg.se
Postat av: stina

Du ser så fin och snäll och söt ut i din blogg. Men jag tror du är mer. Jag tror du e sån som skiter i vad alla tycker. Säger från när något är tokigt och som står upp för dig själv och för andra. Tror till och med du kan vara lite bitchig om det skulle behövas.. Och jag tror du är sån som är väldigt mån om att få vara precis den du är och som kämpar för att få göra sånna saker som är du. Jag uppfattar dig som ball, och jag inspireras massor av dig! kram

2008-05-06 @ 10:13:06
URL: http://contaqt.blogg.se
Postat av: nathalie

haha nej jag älskar ordet ballt! idag använder jag ordet tuff. hur roligt är inte det? haha i sin allra lättaste form säger det så mycket. sjukt kul.

jag men jag vill har marängklänningen , men jag har sånt spetssug förstår du. hoppas du har en fin dag

2008-05-06 @ 11:25:36
URL: http://ruddy.blogg.se
Postat av: Disa

tjosan :) Jag hittade faktikst litegrann :)
En tunika som jag ska använda som strandklänning tänkte jag
& en kofta :D hihi !:) Hur är det med Kajsa då ? =) Kram

2008-05-06 @ 11:44:25
URL: http://bizuuu.blogg.se
Postat av: Mothersvea

Jag tror att du ar en snall,duktig,ambitiös och rar manniska som ar valdigt utatriktad och lite sprallig, en som pratar mycket och staller massor av fragor pa raken. Jag tror att du ar lite sadar söttuff(ball?) kanske lite grabbig pa ett bra satt. Sen tror jag att du ar en san dar person som staller upp till 100% pa dina (riktiga) vanner och typ skulle bli surrogatmamma at deras ungar om det behovdes.

2008-05-06 @ 12:12:15
URL: http://mothersvea.wordpress.com
Postat av: Leia

haha...ja....vad gör dom...vad tänker dom på som reser utan oss....kan väl aldrig vara skoj;)

är linner från monki eller?

kramar

Postat av: sanny

fian bilder

2008-05-06 @ 14:19:10
URL: http://sannyt.blogg.se
Postat av: bea

aow baby boo, du skriver alltid de gulligaste kommentarerna. Är du också allergisk? Som tur är, är min mamma hemma som kan ge mig rätt dos hostmedicin :) puss

2008-05-06 @ 14:41:16
URL: http://lillasnigeln.webblogg.se
Postat av: bea

aw, hopas du blir bättre snart, hade feber hela valborgshelgen. lyckat. jag kan iaf glädja dej med att ja köppt stooora cocktail glas idag till lägenheten. dom ska vi blanda gott i sen efter sommarn då du ska hälsa på mig har jag bestömt. för då ska mina saker va i lägenheten och det ska va ommålat och klart!

2008-05-06 @ 14:54:09
URL: http://lillasnigeln.webblogg.se
Postat av: bea

aw, hopas du blir bättre snart, hade feber hela valborgshelgen. lyckat. jag kan iaf glädja dej med att ja köppt stooora cocktail glas idag till lägenheten. dom ska vi blanda gott i sen efter sommarn då du ska hälsa på mig har jag bestömt. för då ska mina saker va i lägenheten och det ska va ommålat och klart!

2008-05-06 @ 14:55:17
URL: http://lillasnigeln.webblogg.se
Postat av: Lilla Fröken

Ja en sådan lista är nästan ett måste! ;)

Jag tror att du är en människa som skrattar mycket men även grubblar mycket.
Tror att du är en sann konstnärssjäl som har nära till gråt, nära till skratt, nära till små vredesutbrott...alltså - du har alltid känslorna nära till hands. Ibland kanske känslorna till och med är utanpå.
Sedan tror (läs: vet) jag att du är kreativ.

2008-05-06 @ 16:56:06
URL: http://ellikaramelli.blogg.se
Postat av: Sassy

Kul grej!

Jag tror inte, utan jag vet att du är konstnärligt lagd och kreativ.

Jag tror inte att du pratar så mycket i onödan, men att du kan prata på ordentligt när det kommer upp ett ämne som du verkligen har mycket åsikter om.

Jag tror att du är en bra lyssnare.

Jag tror att du kan ha lite dåligt tålamod och ibland stampa lite med foten när du blir otålig.

Jag tror att du är sympatisk och omtänksam, men inte för snäll så att folk trampar på dig.

Jag tror att du är en tänkare som ofta ligger vaken på nätterna och funderar och funderar och funderar...

Hm, ungefär så...Och hoppas du inte tar illa upp av något av det jag skrev...

2008-05-06 @ 17:29:05
URL: http://eurotrash.blogg.se/
Postat av: Camilla

Svar: Haha, man måste faktiskt erkänna att världen skulle vara väldigt så festlig om den bestod av människor som ständigt satte upp ett varnande finger så fort någon gjorde något fel i trafiken. :P

2008-05-06 @ 17:30:52
URL: http://cmtk.blogspot.com
Postat av: caroline

åh vilken skojig sak att fråga om!
jag tror absolut att du har en underbar personlighet, att du är omtänksam och rar mot alla (som är det tillbaka mot dig förstås). Men å andra sidan tror jag att mot de som inte är det, utan som behandlar dig utan respekt alls har du vett nog att säga ifrån, på skarpen till och med om det behövs. Vad jag vet är du den mest kreativa människa jag fått nys om, och inspireras av allt som livet ger dig. Ditt smått otåliga (?) jag gör också att du inte kan sitta still riktigt eller länge utan måste ut och uppleva världen, människorna och allt vad du kan tänkas missat! Till sist tror jag faktiskt att du kan vara en gnutta envis, och sätta dig på tvären om det inte alltid blir som du vill, men ditt stora och goda hjärta gör att du såklart inte vill skada någon på cupen och kanske kan gå med på att kompromissa för att alla parter ska bli glada och nöjda!


oj, det blev visst lite långt. Hoppas mina uppfattningar inte var alltför tokiga :)

ps. tack för sötsöt kommentar!

2008-05-06 @ 18:36:04
URL: http://imagine.webblogg.se
Postat av: Hanna P

möjligen en dum fråga från en klipsk brud: vad är en people-modell?

2008-05-06 @ 22:54:31
URL: http://hannapannapersson.blogspot.com
Postat av: Stephanie

Jag tror du är en flicka som tänker på livet. Du vill alltid göra ditt bästa och nöjer dig inte med sådär. Du är omtänksam på det där söta viset att du skulle lägga en filt över vännen som somnat i soffan. Du är inte konflikträdd men skulle aldrig vara ärlig så att du visste att det sved. Känslig på det viser att du aldrig medvetet sårar. Tror att du pratar mycket, har många åsikter om allt. Du är intelligent men ingen besserwisser. Kanske envis,lite för envis ibland. Oj,konstigt att döma någon man läser om dagligen. Detta är såklart bara tolkningar och rätta oss om vi har fel:)

2008-05-07 @ 08:44:23
URL: http://www.dummieanddephie.blogg.se
Postat av: Jelena

Jag tror att du var bra i skolan, vet inte riktigt varför, men det känns som att du borde varit bäst i klassen (om inte skolan) på estetiska ämnen och svenska i alla fall! (andra ämnen är lite svåra att bedöma så här genom en blogg, men jag tror nog att du var bra på mycket annat också)

Att du är kreativ och lojal märks ju genom de saker du skriver. Jag tror även att du har mer skinn på näsan än de flesta i din ålder (både på gott och ont, du kanske har varit med om mycket som gjort att det blivit så, vilket kanske inte är så kul, men å andra sidan har man stor nytta av att ha det!) och så tror jag att du står med båda fötterna på jorden.

2008-05-07 @ 09:06:21
URL: http://styleiseternal.blogg.se
Postat av: loathing

jag tror att du är sprallig och mysig. och väldigt snäll och omtänksam, kanske lite tråkig ibland eftersom du kanske inte vill hitta på endel farliga och lite dumma saker, men endå har du nånting i dej, nåt udda, lite jävlig och ond. perfekt blandning helt enkelt. hiihoh.

2008-05-07 @ 13:08:00
URL: http://highwaytoloathing.blogspot.com
Postat av: hanna

Du är smart och tar inte åt dig vad folk säger om dig. Du känner många men har några extra nära vänner du inte kan vara utan. Du är omtyckt av andra bara för att du är så himla snäll. Att du är rolig är sedan något de får på köpet. Samtidigt tror jag du kan vara elak, eller varjefall säga vad du tycker, till de du ogillar. Vilket jag ser som något posetivt. Krampådig. ps. en NY guide kommer upp på bloggen om en dag eller två!

2008-05-07 @ 13:59:04
URL: http://nanajaja.devote.se
Postat av: Elinleticia

Jag får intrycket av att du är en tänkare. Kreativ och social i all ära - men framför allt att du funderar på saker och ting.

2008-05-09 @ 08:46:09
URL: http://smuleliten.blogg.se
Postat av: Maria

Hmm.. jag tror du är en enormt söt tjej som samtidigt kan bli ganska bitsk av dig..? :) Men behandlar man dig väl så tror jag du är bland de sötaste tjejerna som finns, du är en av de bloggerskor som jag helst skulle vilja träffa faktiskt :) Jag tror också att du har en "känslig, konstnärlig själ", precis som jag. Samtidigt tror jag du är mycket tuffare än du ser ut att vara. Fast kan man vara känslig och tuff samtidigt..? Hmm, blev virrigt det här :P Fast du kanske är en virrig person? Ja, så måste det vara ;) ?

2008-05-09 @ 11:45:09
URL: http://www.shoppoholic.blogg.se
Postat av: Linnea

Jag tror att du är väldigt uppriktig, kanske lite för uppriktig i vissa situationer.

2008-05-09 @ 13:37:03
URL: http://linnealinnea.webblogg.se
Postat av: Paulina

Du verkar ha ganska lätt för att bli irriterad men också för att ta emot beröm och bli glad. Kanske en tjej med humörsvängningar? Du hade nog dina favoritämnen i skolan som du hade bra betyg i och i de andra ämnena hade du nog helt okej betyg också. Tror du kan vara lite mesig, när du ska beställa mat. Du vill välja något nytt, men är rädd för att få något äckligt. Det där med att du skulle ha lätt för att irriterad.... jag menar att till exempel som nu så skulle du kunna bli irriterad för att någons skiver något som inte stämmer om dig... trots att du har bett oss om det.



Men alltså, det går ju inte att känna en människa via en blogg. Dessutom läser jag bara din blogg i perioder. Nu har jag inte varit inne här på omkring en månad.



Ha det så bra I New York!!

2008-05-19 @ 10:35:57
URL: http://bryno.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback