Ja, ni vet Facebook

Jag älskar Facebook. Och hatar. (Och hej, vem gör inte det egentligen?)
Det finns liksom en charm med att inte veta riktigt vad för bilder som dyker upp på en. Plötsligt har någon illvillig nemesis från dagis rotat fram gruppbilderna från tiden då man hade osannolikt stora gluggar där framtänderna skulle sitta eller så envisas någon vän med att tagga alla bilder där man dansar hellre än bra. Men när man kommit förbi stadiet där man kände sig tvingad att untagga varannan bild så är det ganska kul. Jag menar, vad fan, det är allt som ofta ganska kul att se hur man ser ut när man inte smilar upp sig som en i kungafamiljen.

Här följer en rad av de där bilderna. (Och så inser man att; nejmen, jag har ett minspel som en mimare.)

Vi vet inte alls riktigt vad som hände här. Men Heath Ledgers smile i The Dark Night är ju ingenting i jämförelse.

Illdåd.

Sen kan det konstateras att jag ungefär JÄMT är minst ett huvud kortare än alla andra.

"Så hääär schtor är fischken!"

Quasimodo är inte den enda med bubbliga ögon.

Kommentarer
Postat av: emzi

Facebook är hatkärlek. Så är det bara.

Postat av: V.

i love your style, and your blog :)

2009-06-18 @ 23:59:28
URL: http://mybreath.canalblog.com/
Postat av: Sandra

Ja, det är verkligen läskigt, att veta att det inte bara är jag som har lik i garderoben utan att andra har mitt lik i garderoben! :D

2009-06-19 @ 00:06:49
URL: http://sandorama.blogg.se/
Postat av: Victoria

Ja ibland är facebook lite hemskt på det sättet. Som de där hemska utebilderna man spexade lite extra på men inte alls blev så bra som man trodde...

:)

2009-06-19 @ 00:17:24
URL: http://victoria.blogg.se/
Postat av: victoria

Haha åh gud, jag untaggar likt en galning och har till och med utfärdat ett allmänt förbud att tagga mig. Lägg gärna upp ruskiga bilder på mig, men tvinga mig inte ha dem i MITT album!!! :D Sen händer det ändå lite då och då och tjuter man till lite, undrar hur länge de legat uppe på FB, untaggar och utropar högt "den bjuder jag på! Den bjuder jag på!"

2009-06-19 @ 10:06:18
URL: http://svartvitlila.devote.se
Postat av: Paulina

Jag hade samma inställning som du till en början och tyckte det kändes ganska ocoolt att untagga bilder på sig. Men sen blev jag trött på alla hemska bilder där jag såg ut mer som ett monster än en människa och taggade bort alla bilder jag inte tyckte om. Lite töntigt kanske, men lite måste man ju få bestämma själv.

2009-06-19 @ 10:29:20
URL: http://bryno.blogg.se/
Postat av: Hanna

Omen, om du säger att du ska lägga upp fula bilder så ta i lite. Vad var det som var så farligt med de här? Ser ju helt normala ut. Eller är peacetecknet ett minspel?

2009-06-19 @ 18:14:26
URL: http://reini.blogg.se/
Postat av: Jannike

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA JAG DÖR!!!! Den översta bilden!!!! Hahahahahahahaha underbaraste jag någonsin har sett! Jag skulle ha använt våran standardkommentar "du är så jävla ful", men det är du ju inte, du är snarare... vad jag skulle välja att kalla den mexikanska uttrycks-varianten... SAA JAAEVLA HEEET! Ahahah. Ursäkta detta märkliga inlägg. Det är sent. Jag är trött. Och jag skrattar fortfarande åt den översta bilden.



LOVE YOOOOOUUUU!!!!!

2009-06-20 @ 00:51:43
URL: http://holdmypocket.blogg.se/
Postat av: jennifer,

hah, välsigne facebook.

2009-06-21 @ 00:11:41
URL: http://hellobenjamin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback