de mina


Just nu är jag inte i mitt esse. Jag är ur balans. Har svårt att fokusera.
Varje natt är en kavalkad av mardrömmar. Dagarna en bergodalbana mellan eufori och melankoli, hopp och förtvivlan, glädje och bottenlös sorg. Jag hittar helt enkelt inte en medelväg att gå.
Mina naglar är nedbitna och hur många timmars sömn jag än får är jag ständigt trött.
Men det finns ett stort men. Ett telefonsamtal bort har jag människor som alltid stöttar. Jag har världens finaste föräldrar som aldrig slutar vara där, en bästa vän/sambo som uppmuntrar och tror på mig och en pojkvän som gör allt jag inte orkar. Vad är jag utan de mina?


Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag förstår precis vad du pratar om, och det är tur att du ser dom som finns vid din sida, när vissa känslor gnager där på insidan kan dom ibland vara svåra att se.



Hoppas det känns bättre för dig snart kära Kajsa.

Postat av: Rebecka ( ny bloggadress)

Det är relationerna som gör oss.

2009-10-27 @ 13:32:52
URL: http://stormsvala.blogspot.com
Postat av: jennifer,

åh, galet söta små tallrikar!

& utan allt annat är du dig själv: avskalad, men ändå dig själv. det är viktigt att komma ihåg. det är så lätt att bli tom & ensam utan de man älskar.

men du är du & du är banne mig fin, kajsa.

2009-10-27 @ 15:02:48
URL: http://hellobenjamin.blogg.se/
Postat av: M

Allt kommer bli bra till slut.

Ligg nu nära nära och njut. Underbara tallrikar!

2009-10-27 @ 15:09:51
URL: http://madebym.blogg.se/
Postat av: Hanna

Käraste. Jag hoppas att du mår bättre snart.

Tusen kramar till dig.

2009-10-27 @ 15:10:50
URL: http://helh.blogspot.com
Postat av: Moa - En magisk purt til en anan värd

Fina Kajsa, trist att höra att du inte mår bra! Kan bara hoppas att det vänder snart, det brukar ju trots allt göra det.



Och när det gäller mardrömmarna - kolla om det kan vara en biverkning av dina antidepressiva. Jag fick hemska slaktardrömmar när jag åt fluoxetin - det var blod varenda natt. Citalopram funkade bättre för mig men det är ju olika från person till person.



Massor av kramar till dig!!!

2009-10-27 @ 18:25:29
URL: http://www.moa-fatamorgana.blogspot.com
Postat av: Ida

Vad tråkigt att du är så nere, jag hoppas att det snart vänder. Du förtjänar att må bra och vara hopp-och-studs-glad hela tiden! Finaste. Många varma små kramar!

2009-10-27 @ 19:07:19
URL: http://sugartime.se
Postat av: emelie

en viktig grej är att inte ställa upp på allt och offra sig för alla när det blir för mycket, för andra förstår mer än man tror, och även om det finns dom som inte gör det så är det ändå glömt om en månad att man ställde in något nångång för att kolla på film med sin bästis istället (man behöver ju inte berätta det)

2009-10-27 @ 19:49:20
URL: http://gsystar.blogg.se/
Postat av: emelie

en viktig grej är att inte ställa upp på allt och offra sig för alla när det blir för mycket, för andra förstår mer än man tror, och även om det finns dom som inte gör det så är det ändå glömt om en månad att man ställde in något nångång för att kolla på film med sin bästis istället (man behöver ju inte berätta det)

2009-10-27 @ 19:49:32
URL: http://gsystar.blogg.se/
Postat av: Frida

Stor kram till dig.

2009-10-27 @ 19:56:16
URL: http://fashionvision.blogg.se/
Postat av: Johanna

det är inget kul att känna sådär, men som du säger, tur att man har sina nära & kära. vad skulle man göra utan dom liksom? Hoppas du känner dig bättre snart!

2009-10-28 @ 08:21:15
URL: http://passepartout.webblogg.se/
Postat av: Lisa

sånna dära tallrikar äter jag frukost på varje morgon^^

2009-10-30 @ 01:33:48
URL: http://lisadahlstroem.blogg.se/
Postat av: anna

Åh, du fina! Alla behöver någon som alltid finns där för en och det är underbart när det finns flera. Jag både hoppas och tror att du snart lyckas komma upp från den dalgång du hamnat i!



Och angående tallrikarna stod jag härom månaden och kollade på de där tallrikarna i evigheter och det var svårt att släppa dem och gå iväg.



Jag kom idag hem från stockholm och vandrade bland annat runt i second hand-butiker på söder. Jag hoppades i smyg på att stöta på dig där, men det gjorde jag inte.



Puss på dig Kajsa!

2009-10-30 @ 17:25:56
URL: http://kreativitet.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback