Challange me!

Blev utmanad av fröken SpaderDam och självklart antar jag den. Jag är en tävlingsinriktad liten pitbull, eller var i ett annat liv i alla fall... :) En liten återblick på årets mode!
Skorna:
Hade jag levt i en annan del av landet hade det suttit urfina ankelboots och skoletter på mina fötter. Nu gör jag inte det och har därmed knallat omkring i alla söta ballerinas som ständigt fylls på. Sedan kunde jag ju i och med trenden med rutigt inte låta bli att köpa mina små tygskor second hand med vit/blått rutmönster. Hösten spenderades i ett par ursköna uggs.
Frisyren: Jag är en fegis och behandlar mitt midjelånga blonda hår med varsamma händer. Dock blev det en ganska lång lugg i sommras som nu är omvandlad till en lätt uppklippning. Just idag tonades också håret efter mycket skräck till en lite guldigare nyans eftersom jag behövde förändring. Hade jag varit modigare hade jag klippt en fin Nicole Richie page för 1 ½ år sedan men nu är jag ju inte det. :)
Väskan: Helt klart 10 Gruppen väskan i grönt/vitt. Den är perfekt. Annars Busnel weekendbagen.
Solglasögonen: I våras var det ett par aviators från 70-talet, Ray Ban, som fungerade utmärkt i Tunisien, sedan blev det ett par stilrena Chanel i svart som följt mig hela sommaren. Nu i sommar blit det defenitivt vita!
Plagget: Klänningen är och förblir årets plagg. Ett bra sådant också. Annars tycker jag att ankelbootsen och skoletter som sagt är grymt snyggt och hoppas att det stannar. Även den höga midjan känns som ett roligt nyskott.
Musiken: Vädligt blandat. Sommarens var ju de uppenbara, "Hips don´t lie", "Klubb land" och så vidare men annars har det varit en del The Killers, Red Hot Chili Peppers, Placebo och en massa annat.
Boken: Jag läser ett par böcker i veckan året runt. Men "Tillsammans är man mindre ensam" är en som sitter kvar i hjärtat. Och, hehe, "Kamikazerabbits "är one of a kind på många sätt och vis...
Beautyprudukten: Lipsyl är ett måste i mitt liv annars ligger mascaran högt, t.ex 2000 Kalorie, och en ljus ögonskugga för att lätta upp skuggorna runt ögonen.
Smycket: Mina egna kreationer som även säljs via butik här uppe i Jämtland, och bloggen för den delen, måste jag nog säga. Och de två nya, från Pilgrim och Indiska, som känns så jag just nu!
Stilförebild: Ingen konkret. jag inspireras av de som jag tycker klär sig snyggt, eget och med stil, vem det sedan är spelar ingen roll.
Resmålet: Ohh. Tricky!? Tunisien för att det var så underbart men även Köpenhamn för att det var så kul att visa australiensiske O en av världens finaste städer!


Bilder som visar lite av hur året varit modemässigt och så vidare för mig;
1.
Mitt hår är nu ännu längre och lite mer guld-igt.
2. Jag upptäckte second hand på riktigt och har fyndat en del riktigt bra grejer. Som klänningen från barnavdelningen för 30 kronor som jag fått jätte mycket beröm för.
3. Och det har blivit en ¨hel del modeillustrationer under mina fem bloggmånader hittils. En av dessa är glamrockande Gucci som jag "döpte" detta alster till.
4. ASOS var något jag tyckte var överreklamerat men nu insett är riiiktigt bra.
5. Ett av favorithalsbandet för i år som inköptes i Stockholm på Indiska. Lila och grått, gärna i kombination som på bilden, har varit min favorit i höst!
6. Och många klänningar har det kommit till min garderob. Och jag erkänner att det verkligen är ett superbt plagg. Denna svarta raring från H&M är dessutom favoriten och gör att jag hur dålig dagen än är, känner mig fin. Det är inte illa för en rosettpryd klänning!
7. Väskan som hjälpt mig bära mitt liv genom året. Enkel, slittålig och härligt skarp, retro i färgerna passar den utmärkt till allt. Dessutom ser man innehållet efter utmaning av Sigrid.

Summa sumarum har det varit ett bra år med härliga trender inom modevärlden som jag tyckt om!

Kommentarer
Postat av: HillieBillie

Jag är fortfarande så sjukt imponerad av att du hittade den där klänningen när vi Second Hand-shoppade. Själv skulle jag bara ha sett förbi den (inte för att jag använder klänning, men i alla fall ;P), för vid första anblicken så såg den inte mycket ut för världen! But mate, you made it cute and it looks great on you! :D Second-Hand is the shit.

Postat av: Paulina

jag undrar om du skulle vilja dela med dig av din bakgrundslänk till mig? :$

2006-12-30 @ 21:13:52
URL: http://paulinas.blogg.se
Postat av: Anonym

du får gärna maila den till mig [email protected]

2006-12-30 @ 21:14:18
Postat av: Jessica

Vilken söt klädstil du har!

2006-12-30 @ 21:49:16
URL: http://enjes.blogg.se
Postat av: Jelena

Kul läsning, du skriver så bra!

2006-12-31 @ 11:23:19
URL: http://styleiseternal.blogg.se
Postat av: Aenigma

HillieBillie; Jag är så nöjd med den jag! :) Lite kallt att ha den nu men den hänger och är söt i min garderob. Haha, du är för söt du! :D
Paulina; Tyvärr kan jag inte det, för jag fick hjälp av min bror och han hade den från något specialprogram på sin dator. Och jag är en riktig html-dummie så jag har inte ens en anaing om hur man lägger in den. Så tyvärr:(
Jessica; Tack, vad gulligt av dig. :)
Jelena; Oh, tack så mycket. Jag blir helt glad när folk är så snälla som ni!

2006-12-31 @ 14:30:55
Postat av: alice

vilken 2-hand fyndade du den där söta blommiga klänningen? gud vad söt och fin!

KRAM

2006-12-31 @ 14:36:40
URL: http://rosetten.blogg.se
Postat av: Paulina

Okej, men tack ändå :)

Svart i min blogg:
Aenigma: Det verkar finnas 2 Fredrika Bremer gymnasier för min ligger i Stockholm :)
Tack detsamma! Och god fortsättning...

2006-12-31 @ 14:43:42
URL: http://paulinas.blogg.se
Postat av: Aenigma

Alice; Jag köpte den där jag bor, liiiten ort, på den enda second hand affären det finns. 30 kronor för alla barnklänningar så jag kunde inte låta bli även om den var i storlek 126...:) Haha Kram
Paulina; Men om du känner någon som, eller kan själv, mer om HTML och allt detta knas så kan man nog hitta en liknande bakgrund iaf! :) Lycka till.

Okej, då förstår jag. Jag är nämligen i Båstad på sommrarna och skulle egentligen ha gått på det gymnasiet där så det var därför jag var nyfiken! :)

2006-12-31 @ 14:51:04
Postat av: SweetCatwalkCity

Gott nytt år! :))

2006-12-31 @ 15:18:44
URL: http://sweetcatwalkcity.blogg.se
Postat av: Johanna

Fint du ritar!, Har också lagt upp lite bilder på bloggen ;)

Jo..leopardskorna är allt söta :)

2007-01-01 @ 17:04:12
URL: http://johannasmodeblogg.blogg.se
Postat av: Aenigma

SweetCatwalkCity; Tack detsamma!
Johanna; Tack så mycket. Ska kolla in dina bilder.

2007-01-01 @ 19:11:10
Postat av: Lauritzemine

The information found by me on this site appeared very useful! Thanks to the owner!

2009-08-07 @ 11:07:36
URL: http://lauritzemine.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback